新四台

查看: 6738|回復: 26

ssp 福華mandy

3萬

論壇元老

今次講1個..試下詳細少少
福華114 mandy
   本身已經約左第二個囡囡, 中間見有少少時間洗下樓,洗啲覺得自己有機會去食囡囡, 開門本身諗住走,但見囡囡幾靚女,又算後生,最多3中,所以入左去, 因為約左人無乜時間, 所以就問有無全套plan, 囡囡就話主打dup, 無乜做全套,諗住算啦....囡囡諗左一諗,成3點都未發巿,咁就應承左,開價500,咁唔入都入左,500就500,喺ssp 就真係偏貴
咁part3都係嗰啲,女女身材幾fit,無腩,吸手波,比例好, part3 反應幾好,有錫lin ,無吹, 吹要加錢,基本野吹都要加錢, 所以就覺得貴,不過靚女9痕無計
囡囡主力part1 2, 所以下次有機會要試part1, 如果囡囡無提供part3俾ching, 咁就要煲下可能先有
整體唔算dm, 係我玩開平野覺得今次玩貴左,都值得返食

評分

參與人數 12威望 +197 金錢 +195 貢獻 +196 信賴 +196 收起 理由
到處留精 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
霸氣J + 15 + 15 + 15 + 15
Lovepussy + 5 + 3 + 4 + 4 真實報告
TinTin + 20 + 20 + 20 + 20
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
hamsuplao + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
007001 + 21 + 21 + 21 + 21 真實報告
regitxela + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
siuhh2 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
1183 + 16 + 16 + 16 + 16 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

9萬

高級元老

論壇元老最佳新人

$500算後生,又靚女,唔貴啦
Btw,係咪隔離台個個電約Mandy

回復

3萬

論壇元老

yes,兩個台ad 電話係一樣
回復

中級會員

難得後生,真係要試吓,多謝師兄推介
回復

3萬

論壇元老

ssp 算幾好,試完覺得中伏唔好×我...haha
回復

1萬

論壇元老

ching 佢廣告食 其他服務另議, 其實有既, 應該 part 3

吸手應該係 B-C 級?

回復

2萬

論壇元老

Ching 500蚊玩左幾耐呀
回復

3萬

論壇元老

007001 發表於 2024-7-18 07:39
ching 佢廣告食 其他服務另議, 其實有既, 應該 part 3

吸手應該係 B-C 級?

b波仔,講住走,都係玩左一陣就走
回復

高級會員

Ching, 請問係咪電話xxxxx042嗰位?
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

師兄, 多謝你份報告, 不過你同囡囡嘅過程係無DUP骨, 所以都係放返喺一樓一區啦, 下次注意下啦, 謝謝!
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復