新四台

查看: 10628|回復: 48

誠實報告系列ssp溫馨大波

高級會員

https://www.new141.online/ch/girl.php?id=12654&type=%E4%B8%80%E6%A8%93%E4%B8%80
名 :溫馨大波   ...樣: 5/10 各花入各眼not my tea。
身材: 5/10 係大波,但係個人都大件。
年紀:估30至40?
內容:因為睇過其它報告,預約入閘非常好態度,係從來未有過。個種好似去咗夜總會,高級桑拿個種經理對你態度。咁我都係來食服務。
沖涼:以為自己係豬仔,佢幫我洗到超乾淨。之後就訓上S椅,之後就nuru全身, 前後磨棒,有幾下以為入左,望清楚佢patpat咁大呢個姿勢入唔到,因為我唔係18吋。。。佢見我就爆,立即停止乾身出去。
上到床,本來仲有其它服務,但我火大了決定skip立即上套,佢訓底
之後好快咁出左。之後訓佢上面攬咗陣休息先沖涼比家用。走時佢仲來個熊抱,咁我又成機係佢身上亂揸滿足一下幻想。
家用 $600 出們睇錶都有45min分鐘
翻食指數: 5/10   唔係唔想翻食因,始終佢服務係頂級,但樣同身型差dd ,  都係列入後補名單。

評分

參與人數 11威望 +180 金錢 +180 貢獻 +180 信賴 +180 收起 理由
c41236987 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
eepson2022 + 5 + 5 + 5 + 5
傷秋 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
iloveusbyl + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
keung1128 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
FkedUpBoy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
DuckDuck + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Jiruo + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
dcboy + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

係人都知呢家成日打怪獸,唔係就天價或者DLC,所以我試過既都話你知,等唔使DM。有20年縱橫四海經驗。
回復

2萬

論壇元老

ching, 樣同身材對廣告嗎

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-6-19 12:03
回復

3萬

論壇元老

次次去到都有客,有次見人剛出來,按鐘又話已經收工
回復

高級會員

佢嘅服務真係好好, 唔太過份的都唔會托手㬹.  人比較大件, 骨架問題.
回復

2萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

dcboy 發表於 2024-5-28 15:45

唔對, 但我推薦你一定要去試試, 唔怕大件一定唔後悔
回復

金牌會員

加分支持
真係好想試,但佢啲磨棍好似好大風險,唔夠擔…
佢係用鮑魚磨全身+ 碌鳩?
回復

高級會員

dcboy 發表於 2024-5-28 15:45

樣同身材好唔寄望, 身材就好大波同大羅。我估最少150bl都係嗰句食服務
係人都知呢家成日打怪獸,唔係就天價或者DLC,所以我試過既都話你知,等唔使DM。有20年縱橫四海經驗。
回復

高級會員

FkedUpBoy 發表於 2024-5-28 18:54
加分支持
佢係用鮑魚磨全身+ 碌鳩? ...

我就沖涼時大波波bm全身身,之後佢坐下來磨棒。
鮑魚磨身我搞唔掂,我唔好
回復

金牌會員

z-ii 發表於 2024-5-28 19:07
我就沖涼時大波波bm全身身,之後佢坐下來磨棒。
鮑魚磨身我搞唔掂,我唔好 ...

磨棒佢係用邊度磨?
唔該師兄
回復

高級會員

FkedUpBoy 發表於 2024-5-28 18:54
加分支持
佢係用鮑魚磨全身+ 碌鳩? ...

你可以叫佢吾好用妹妹磨棍,佢好nice,無問題的
回復