新四台

查看: 4735|回復: 317

【L】中老年L遇上GFF小女友-夢瑤(有圖)

1萬

論壇元老

大家好,在下L.話咁快又同大家見面,新四真係好靜,成十幾日得幾份報告,好多報告大家都只讀不回,缺少左以前熱烈討論既氣氛,在下面皮厚再出份報告獻醜,希望大家以後食到好野或者DM都分享下,等小弟同新四既朋友可以跟食,先謝謝啦!

話說L呢期鐘情神房,咁啱又撞到一間唔錯既就keep住去,所以呢份同上一次係同一個場,遲D有機會再推介下一仔,USB,不過暫時都冇乜新好野發掘到,大家將就睇住先!呢份算係在下第二份超短篇,相信以後亦會以差不多形式出現,希望大家會啱睇!

閒話休題,L神房報告開始!

1) tg名: 歐陽震華(新四冇地址,請自行Google TG群,所有TG場名都要動少少腦筋架)

2) 地區+玩法名稱: MK

3) 囡名/編號* : 夢瑤

4) 家用: 600 B餐(45mins)+dlc

相頭:7/10 睇相楚楚可憐普通鄰家女孩,真人眼大精靈,8成對相,笑容甜甜入閘冇問題(主力國語,少量廣東話)

身材:7 /10 160高,配條修長幼腿玩黑絲一流,瘦身冇腩,係A波仔差少少,不過雙梅敏感而且係偏米分糸工色,屁股有肉,皮膚滑嘟嘟

服務:9.5 /10 女友感滿分,一入房0破冰,服務做足投入每一past,中間小L出左D情況好耐未見過有囡囡咁落力解決,連最後得返幾分鐘都堅持按幾下先出閘,抵讚!

前言:

夢瑤想試好耐,之前見囡囡係上水太遠唔想去郊遊,上星期大埔又夾唔啱時間,今日見係旺角上鐘仲唔立刻9衝咩?

過程:

約唔到心水時間,為左食到難得出九龍既夢瑤決定早少少收工,所以話L為食囡真係咩都做得出,拿拿聲趕過去又咁啱落雨,上到去人又熱,背又濕,好在入到熟悉既場地已經見夢瑤坐係大廳,真人對到相,之後中老年L俾囡囡笑住拖手入閘,呵!

入到房夢瑤就自來熟坐係L旁邊話回緊姊妹訊息,打開話題後仲分享朋友圈點滴,又話想休息一下點知俾公司叫返黎撐場,總之女友feel滿滿,好似返屋企條女向你匯報一樣,好感!(話時話有時閒話家常好過問囡囡近排旺唔旺,邊度黎之類冇養份廢話黎開場,遇到0破冰既夢瑤真係毒L恩物)

沖涼輕輕柔柔乾淨指數為10,唔知用左幾多沐浴露,夢瑤話鐘意乾淨喎,中間仲要叫客服攞多支,睇黎公司要收返佢錢,哈!上到床先黎漫遊全身,俾個波仔掃下掃下,再黎側身吹,冇得睇住吹不過睇鏡反映另一番風味,順手摸下白滑屁股,見咁上下叫囡囡訓好,到L玩下波仔再DJ一下,夢瑤超敏感幾下就水汪汪呻吟扭動,囡囡忍唔住主動輕車左貌醜既L幾下,出得黎玩就加埋DLC,大車特車,一路DJ一路上埋靈車,條脷不停互相在對方口中交纏,已經興恰恰既L就上套男上直入,囡囡身體柔軟基本咩體位都配合,可惜好景不常,可能之前收工趕過黎,小L居然...軟左!

試左一輪都係唔得在下就建議手打,但係夢瑤個衰妹堅持話「不成,要做出來才舒服的嘛!」,之後夢瑤默默低頭,由頭再吹過,再訓係L側邊用手起機,夢瑤瘋狂咁錫小弟頸,面,耳加埋大車,在下一路DJ到夢瑤出哂水,囡囡不斷係L耳邊輕叫「給我...我想要...」,係淫語攻勢之下小L從新起頭,衰妹立即上套女上前後磨擦,L抱起夢瑤再轉戰床邊,細佬越來越硬,囡囡興奮自搖,水多到連在下大脾都濕埋,加上靈車加持,小弟係夢瑤淫叫出「好滿...好硬...快...」之下終於將濃濃既精華注入夢瑤體內的袋袋之中,反敗為勝的一Q!

出完攬左陣再車多幾野就去過水,個衰妹又瘋狂用沐浴露幫在下洗乾淨,之後本想著衫走人既L突然被拉住,個傻妹話仲有時間要幫在下按下肩頸鬆下先准走,中老年既L心都軟哂,最後最後黎個長goodbye kiss先走,完美!

總結:冇野講,狀態唔好小L唔聽話都冇黑面仲要落力令你出野,呢下女友感滿分既行為已成無限返食理由,好多囡已經手打出野收工啦.記住L有你未必有,你有既L又未必有,不過夢瑤應該滿足到大部分師兄,希望大家開心食囡!

後話:最近呢幾次都係食A,B波,相頭協會都想有野揸手,L決定下次一定要搵到C以上先入閘,哈哈哈哈哈!

又到放相呃分時間,請大家先加下分,之後留下言發表下,唔好回乜嘢thx,多謝分享,睇下圖先呢類廢話俾筆大扣分呀,哈!

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 46威望 +756 金錢 +723 貢獻 +725 信賴 +730 收起 理由
xXcharlesXx123 + 18 + 18 + 18 + 18 精彩內容
eddygoh + 14 + 12 + 12 + 14
大支野 + 15
sam月日 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
suckas + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hamsuplao + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Feverusb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
無限 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
good123 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
哈哈哈 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
aaooohk + 10 + 10 + 10 + 10
eepson2024 + 15 + 15 + 15 + 15
a_aiii + 20 + 20 + 20 + 20
Ben1226 + 15 + 15 + 15 + 15
五十過外 + 25 + 25 + 25 + 25
wingslee + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
緊在你左近 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
z-ii + 10 精彩內容

查看全部評分

儘管月轉星移,獨愛笑談風月
回復

金牌會員

囡囡好有責任感~~抵讚
回復

1萬

論壇元老

加分 睇相先
回復

高級會員

可惜A波
回復

金牌會員

睇吓咩料先
回復

1萬

論壇元老

ching, 大車加左幾錢呀
回復

中級會員

睇下圖先
回復

高級會員

睇下相先
回復

2萬

論壇元老

知道自己身材不足但服務做足100分,囡囡確係值得一讚~
回復

高級會員

已留意呢間場一段時間,總係覺得啲相P得嚟唔太可信,請問師兄呢度女女真人對相幾成,有時間一定去試,已加分,多謝師兄報告
回復