新四台

查看: 18596|回復: 60

(Amiar報告~第一彈) 好有壓迫感既nuru體驗~大波既溫馨

1萬

論壇元老

名稱:溫馨大波
地址:福榮街124 3樓
價錢/服務時間:680/1hr
翻食指數:7/10

相頭: 6/10 入門嚇左一嚇,嘩!! 大獲,吾至姐姐組,佢應該入milf組別, 不過電話約左點都要入閘(小弟既一個堅持,電話約左食吾食得落都一定會入)
好彩入到去望耐左傾耐左又覺得其實都還可以,可能佢門口個燈光有d問題,入到房仲覺得佢好樣左,另外與其話似風間(身型似),我覺得更似老左既陳敏之~

身材:7/10  波真係好大,咁大個仔未見過咁大,起碼G以上,兩隻手都未必揸得晒,而且好軟熟,好好揸,咁既波底點解都冇10分滿分呢? 因為咁既年紀咁大波點會吾肥冇腩呢,想試要留意唷~

環境: 7/10 始終係SSP,相比JDFL果邊d USB房始終冇咁大同舊d,不過還可以la,花灑水力強勁,廁所入面仲有張絕招nuru凳

大致玩法都同之前師兄報告大同小異,見好多師兄對佢張絕招nuru凳有興趣問點玩,我係度講解下,佢張凳既設計係有彎度的,你坐上去會近似半訓在上面,會滑下滑下,然後佢會查滿油扒上黎好似av咁又磨又錫,對波又成日係你頭上的fing黎明fing去,果下視覺感受真係好強,而且係呢d視角下,溫馨望落真係吸引左好多,而且身型大又大腩呢d缺點都當堂吾覺了,係廁所足足俾佢玩左我接近半個鐘

出到去訓上床叫我扒係度,俾咁大對波係背脊磨真係幾爽,途中會有小獨龍同咬patpat,係好玩ge~

轉身後又錫又引你車又對對奶你食又錫lin又夾腸,咁既情況下又玩左十分鐘,特別要提,比咁大既波夾腸真係超爽,夾到完全見吾到自己條腸,隱沒在巨乳之內~

到呢個時候,之前幾次part加埋已經玩左8,9個字,條j從未有一刻停過被刺激,之後上套仲要慢慢m字腿坐左我一輪,最後好快就俾佢坐爆左~

總結:
給各位ching一個搵溫馨前既溫馨提示,我覺得好重相頭既真係自己親身去望望相頭先好入,接受吾到年紀大milf既同怕肥千其吾好約了,但如果人生想試一次G cup nuru同比G cup騎乘時果下視角震撼同埋想試超好服務既真係可以一試,特別提一提,溫馨係一個幾好相處同佢幾好傾既囡囡,所以我自己係有機會返食的~

(自從由舊新四轉左黎新新四咁耐都剩係做cdrom,因為舊新四出果d報告冇晒又要從來冇乜動力再黎,但近排問得多各位ching攞contact,自己都覺得吾好意思,所以出個報告特別鳴謝比過contact我既ching們,另外希望各位加下我分,俾d動力我下次再出報告,thx all~~

評分

參與人數 23威望 +392 金錢 +386 貢獻 +380 信賴 +373 收起 理由
琦玉老師 + 25 + 25 + 25 + 25 我很讚同
Tiger + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
!QQ! + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
jyuyondai + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
硬過拳頭 + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
stethoscope + 5 精彩內容
ma9509 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
淫賊是我 + 25 + 25 + 25 + 25 哩位個波大過頭,真心正
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
siuming23456 + 13 + 12 + 11 + 9
abcomg + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
IOP + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
歐拉歐拉歐拉 + 18 + 18 + 18 + 18 精彩內容
meme + 10 + 10
Nwong1 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 真實報告
scmtb + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

腩大嗎?最怕D肚皮鬆晒,大腩,如果冇就可以一試

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
amiar + 10 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

高級會員

深水埗都大概係呢啲年紀

QQ 892551098 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-8-31 13:33
回復

1萬

論壇元老

Jiruo 發表於 2022-7-4 13:21
腩大嗎?最怕D肚皮鬆晒,大腩,如果冇就可以一試

絕對有咁既年紀咁既size既波 好難配無腩身型
回復

1萬

論壇元老

John99 發表於 2022-7-4 13:23
深水埗都大概係呢啲年紀

你岩, ssp黎緊想試之前好多ching激讚既蘇x兒瀅瀅, 不過都怕係ssp既相頭會吾會令人失望~~
回復

高級會員

電話約左堅持入閘, respect!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

amiar 發表於 2022-7-4 13:33
絕對有咁既年紀咁既size既波 好難配無腩身型

不過你寫到太正,令人想去挑戰一下

肚皮好鬆?
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

amiar 發表於 2022-7-4 13:35
你岩, ssp黎緊想試之前好多ching激讚既蘇x兒瀅瀅, 不過都怕係ssp既相頭會吾會令人失望~~ ...

蘇x兒瀅瀅我撳鐘見過, 唔會係milf
不過絕對唔係後生囡

評分

查看全部評分

這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

1萬

論壇元老

hello_world 發表於 2022-7-4 13:39
電話約左堅持入閘, respect!

多謝支持
回復

1萬

論壇元老

Jiruo 發表於 2022-7-4 13:42
不過你寫到太正,令人想去挑戰一下

肚皮好鬆?

佢大腩ga~ 不過當nuru緊時你會focus係晒對波度
個樣同個腩又真係會無咁留意
回復