新四台

查看: 10179|回復: 283

荔56四樓-Anna: 翻食佢無非都係想穩陣享受佢嘅吹蕭同掛鼓...

1萬

論壇元老

名稱: Anna
位置: 太子 荔56 四樓D室
新四網址: n/a (請大家去walkin, 唔難入閘)

Hello各位, 話說上星期落開太子食飯, 見有時間就行去大南街搵下傳聞中好多人話好服務嘅Kitty, 點知去到無開工, 但谷精上腦情況下, 就返去荔56洗樓, 見到好多囡囡望落都唔錯, 但撳鐘開門, 通常都係就咁企喺度無乜笑容, 畀人感覺都係跌錢feel, 正當失望而回, 點知喺4樓又畀我見返Anna (明明之前見有報告話佢搬左去太子道西135), 咁谷精情況下, 細佬又想穩陣開個飯, 就唯有翻食入閘了。入到去細問之下, 原來Anna話太子道西人流唔及荔56, 所以都係搬返來。就係咁, 同佢一邊傾就一邊除衫開工了。

樣貌: 7.5分 - 順眼輕熟姐姐, 估計應該35+啦, 唔算好靚, 但望落順眼, 而且斯文有笑容, 睇上去唔會令自己細佬扯唔到旗。
身材: 8.0分 - 瘦身材, 輕身, 擁有約33D的Cup數, 手感ok, 而乳暈都係淺粉微凸, 適合食用。
技術: 9.5分 - 吹蕭高手, 識搵男人敏感部位去攻擊, 好快畀佢攪到扯旗上馬。
態度: 9.5分 - 正常應有服務都會有, 唔會少, 亦唔會偷鐘。

過程: 入到房, 我同佢傾左幾句, 同佢講笑咁講, 我每次翻食佢都好似唔同房間, 帶畀我好多新鮮感。傾下傾下, 兩條肉蟲就光脫脫入廁所洗下身, 然後乾乾淨淨瞓上床等做大爺, Anna由我頸部開始輕輕錫, 錫下錫下慢慢移入中路去鍚下啜下我左右兩邊lin頭, 舌頭奶再加嘴唇啜, 而佢雙手亦無偷懶去chok下已經變成鐵捧嘅細佬, 跟手佢再向下移到下路, 圍住我細佬360度周邊去錫, 包括肚皮同大脾兩側, 再慢慢去炮製我細佬, 佢先用舌頭玩弄我龜頭部位, 再喺龜頭邊打轉再打轉, 然後就成枝野去含吞, 再深喉式去吹呀吹, 吹到我叫停為止。跟住換個新套, 就開始男上, 到我炮製返佢, 我一邊插佢, 就一邊揸住佢對奶去補鈣, 跟住開始feel到佢西洞越來越濕, 就九淺一深咁慢慢插佢, 插到佢一邊呻吟, 一邊都要雙手揸實床單去享受同佢嘅性愛。屌到佢咁上下, 我又要例牌同佢玩埋掛鼓 (其他地方囡囡未必有佢咁輕身易抱起可以做到), 就係咁, 我就跪喺床上用對手托住佢屁股, 而佢對手就箍住我條頸, 然後我就運用我男性嘅雄風, 用細佬一野一野咁插入佢西洞直到打冷震大爆發為止。

事後: 做完之後, Anna都無話要我馬上起身沖涼收工, 而係畀我攤左陣至慢慢沖身, 畀家用走人。我去開一仔, 通常20分鐘已經出閘, 係搵Anna至可以攪到夠30分鐘至出閘。我連埋今次, 呢2-3年搵左佢4次, 亦係我翻食嘅原因, 夠穩陣囉。

收費: 5魚
時間: 30分鐘

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 35威望 +481 金錢 +488 貢獻 +458 信賴 +433 收起 理由
eepson2024 + 5 + 5 + 5 + 5
LPLSL + 10 + 10 + 10 + 9 精彩內容
hkgunners + 15 + 15 + 15 + 14 精彩內容
chriswong711711 + 5 真實報告
tommy852 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
罪大惡極 + 18 + 20 + 16 + 20
5691 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
abcomg + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
choiwl + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
siuming23456 + 10 + 14 + 10 + 10
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
ansonlam + 20 + 20 + 20 真實報告
JJJ812 + 5 + 5 + 5 精彩內容
letom + 10 + 11
woyun + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
Tuv1234 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
霸氣J + 15 + 15 + 15 + 15
stethoscope + 10 精彩內容
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
pckchinamb + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

論壇元老

Anna係唔錯, 畀你提一提起, 我都想搵下佢了

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-3-13 15:21
活到老,玩到老
回復

中級會員

多謝師兄包膠
回復

高級會員

上去幾次佢都翻咗牌,只可以講無緣,睇下幾時walk in 到啦
回復

金牌會員

Walkin要睇彩數
回復

中級會員

值得一試
回復

中級會員

多謝師兄分享
回復

金牌會員

好似好正。荔枝角難得有好野