新四台

查看: 1224|回復: 6

ssp 長樂 7樓J室=7樓B室 (呃人廣告) DM (可愛西西)

金牌會員

囡囡 : 之前叫 (金金) 今日叫 (彩虹) 其實冇e個人 , AD會常常更換 , 但電話號碼永遠沒變 ( XXXX 2019)
          你到左 J室 門口 , 會叫你去 B室第二個囡囡度 (可愛西西)
位置:深水埗 長沙灣道 191-203號 7樓 J室 = 7樓 B室
樣貌 : 0/10 (不是網上相片中人 , 是假 )
身材 : 5/10 (偏矮 , 竹荀cup波 , 冇腰有羅)
服務 : 1/10 (完全無咩貼心服務 , 無水簫 , 無調情 , 有攬攬錫錫 , 無笑容 , 無互動)
價錢 : 基本$400 > 環吹(加100, 實際係冇做到) > 69(係冇) > Kiss(係冇) (係入到去先知 , 下面會講)
DM指數 :  7 / 10 (服務/扑野各5分) 完全無服務可言 , 純吊是可以 (指數越高越伏)

星期一放假 , 睇到長樂有個靚女 , 叫 (金金) , 之前我係問好價錢 , 同要D咩服務 (400+100環吹) 約好時間上去啦 , 上到去長樂 7樓 J室門口 , wts比囡囡啦 , 點知話轉左去 B房 , 跟住 B房開門 , 眼見係而家廣告既(彩虹) 變左隔離既 (可愛西西) , 既然講好價錢 , 又唔係太差 , 咁入去除衫沖涼啦 , 好笑事發生 , 佢居然著住件藍色水手服企係門口揸住花洒同我沖 , 確實有點唔自在 , 笑了 , 洗完牀邊攬攬錫錫啦 , cup手波係好揸 , 又有好笑野發生 , 唔係講好左加100有環吹咩 ? 佢話係隔離個女仔 (小美) 答應我 , 唔係佢答應我 , 但我話咁好笑 , 居然自己唔接彈比你做 , 你姐妹真係關照你喎 , 之後 deadair , 戴套吹 , 女上摩打高速 , 狗仔狂轟 , 男上大力抽插了事 , 之後自己沖涼 , 拿拿聲著衫走人

賣點 :
1) cup手波好揸手
2) 下面係好吊既
3) 女上行高速打摏機

缺點 :
1) 冇樣 , 身形有點偏肥
2) 服務係無既  (連最基本一仔既都冇 : 抹身無 , 笑容無 , 調情無 , 愛撫無)
3) 講好左加100有環吹 , 但冇做到又收足 (費事同你理論 , 決定將你公諸於世)
4) 2個廣告1個人2部電話控制你入佢 (可愛星) 哥邊 , 我真唔信你姐妹咁大方唔食比你食

總結 : 條囡你話醜唔醜 , 仲好好吊天 , 不過我就不太接受依D呃呃騙騙 , 又冇服務質素 , 只係想辦法呃左你上來 , 再同你拆掂佢 , 得過且過 , 若果你要戴套吹米戴套吹 , 米係wts講清楚羅 , 一買一賣 , 我知道唔啱就唔會搵你啦 , 依家你明呃九我 (發生於10月6日下午)

GIGI (SSP) + 罌栗花 (太子) (DM) 報告

https://new141.online/bb/forum.php?mod=viewthread&tid=8514&extra=page%3D1

評分

參與人數 13威望 +230 金錢 +230 貢獻 +230 信賴 +230 收起 理由
hello_world + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
haruka + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
直陽冇仕 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
Pocari + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
chinaboy1111 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
傷秋 + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
tommy852 + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
Sickman + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
hamsuplao + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
RCMP + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
dcboy + 15 + 15 + 15 + 15 洗車式陪浴…很有趣

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

睇得出師兄好唔like,
狂轟囡囡個細妹出氣
回復

2萬

論壇元老

多謝師兄分享地雷心得
希望下次食返餐好野補數
回復

高級會員

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
長樂咁多假相,又無得洗。一律DM 擺明等水魚約左又唔好意思推
回復

高級會員

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
其實D廣告邊會有真相,用假相根本野
回復

中級會員

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
辛苦了, 多謝
回復

高級會員

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
支持打假