新四台

查看: 4818|回復: 50

尖沙咀Fifi

1萬

論壇元老

好似冇廣告,又係得TG

我都係Fifi熟客,只要想揼骨+開大,我多數都諗起佢
Fifi大概30中左右,佢俾我個感覺有少少似馬來西亞個位Miko Wong,髮型都似,廣東話好好
如果要好後生又或者要好瘦,就唔啱你
佢摸落有dd肉地,軟綿綿

俾人一種好親切嘅感覺,尤其係佢成日撓住我手,真係好冧

手骨就唔使講,幫襯Fifi都差不多5年,骨技冇得頂
最正係P1期間,已經開始為細佬進入狀態
我就一時時嘅,有時幫襯手作仔,有時P3

P3 Fifi好有女朋友feel,直頭係好溫柔嘅老婆咁,佢本身又白又滑,C 波好好揸
吹功好好,係好用心,好有技巧嘅吹奏,我成日都忍唔住,但Fifi唔想口爆,我都冇謂夾硬。
P3 過程投入,唔係求其訓係度唔郁,有求必應,想點轉pose都冇問題

忍痛分享,希望佢搵多d,又係聽到佢講個市靜左
有師兄有興趣嘅話可PM聯絡方法

P.S Fifi腳有紋身

評分

參與人數 25威望 +366 金錢 +351 貢獻 +350 信賴 +331 收起 理由
4Sfceqz7 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
141happyman + 17 + 17 + 17 + 17 精彩內容
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
貌美如花 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
SsJERRYsS + 16 + 16 + 16 + 16 精彩內容
hkgunners + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Pocari + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
無限 + 20 + 20 + 20 + 20
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
suckas + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
who731731 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Yellowgreen323 + 13 + 13 + 14 + 12 精彩內容
eddygoh + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
kayanzoe2005 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
花心羅伯 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
newjohn + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
RCMP + 19 精彩內容

查看全部評分

佢問我夠唔夠錢 我問佢夠唔夠堅
除咗衫 格勒底夾住個 波邊
回復

金牌會員

師兄,請Pm
回復

中級會員

有興趣呀, 麻煩師兄pm contact, 謝謝
回復

1萬

論壇元老

thanks
ching分享, 想試一試
回復

2萬

論壇元老

ching , 囡囡咩收費呀, 可 PM contact 嗎?
回復

中級會員

感謝師兄分享,可以PM contact嗎?
回復

中級會員

師兄, 多謝你推介, 想麻煩你pm fifi contact
回復

高級會員

感謝師兄分享,多謝你推介
回復

1萬

論壇元老

請問點樣搵到FiFi
回復

高級會員

請pm聯絡方法
回復