新四台

查看: 5493|回復: 47

新興文文

1萬

論壇元老

上年中問了寬油仔師兄取了文文的聯絡方法,一直未有出帖,心感內疚,特意出帖向寬油仔師兄致敬
寬油仔師兄的原文如下
https://www.new141.online/bb/forum.php?mod=viewthread&tid=7460

當收到文文的聯絡方法後比對電話簿,原來係好耐之前曾經登門造訪,當時小弟比較年輕, 想試下森林有幾大, 所以沒有去珍惜,現在鳥倦知還,再嘗文文的獨門絕技

技師: 文文
地址: 新興大廈13樓
價錢: $500 (90分鐘)

當日約得比較急,入到門口見到有兩個人,當堂嚇一跳 , 文文講話只可以揼到一小時,因為佢係我約之前有熟客疊左我半個鐘時間,但佢都安排佢門徒幫手一齊揼, 咁貼心既安排當然欣然接受啦,事不宜遲馬上沖涼,文文提供
一次性毛巾,預備沖涼後抹身之用

Part 1
上床後,文文開背後,馬上施展佢獨門秘技, 風筒+「佛笑油」加速肌肉鬆弛,徒弟同時用磁义刮小腿,小弟真係未試過同時被2個人侍侯,真係人生成就解鎖

Part 2
進入前列腺時候,文文都叫我去多一兩次, 因為都幾塞下,講真一邊連, 都真係有D 痛,因為時間緊迫,小弟都冇出火了, 留返副偈修理好先啦

後記: 好多年前幫襯過文文,同期12樓同埋16樓都有幾個唔錯既技師,可惜時移勢易,好技師一個一個退下來, 希望各位師兄珍惜眼前擁有的, BTW, 我都約左下次再上去修理肉體了

各位師兄,承蒙厚愛,好多師兄都PM 問我拎文文既聯絡方法, 之前有PM 我既 師兄,經文文許可後我都已經一一回覆 (唔會再覆PM了, 唔駛再問),如有心去試,請在試後出個帖,如冇心試, 請不要PM 我了, 另外有D 師兄又想試又怕DM 既問埋D 我答唔到既問題, 我建議你留返個錢去做善事, 起碼福有猶歸

重點: 未知係咪多左師兄搵佢, 大家請約文文如超過60分鐘,請「必須」註明俾佢知你既服務時間 ,因為佢而家有機會一律歸類為60分鐘,費事大家俾90分鐘錢, 得60分鐘服務,到時又負評就唔好啦
因為岩岩小弟確認booking 時, 已經寫到明俾文文知所需服務時間, 佢都話我係60分鐘, 所以各位師兄想約既話, 過下啖氣會穩陣D啦

評分

參與人數 19威望 +303 金錢 +328 貢獻 +328 信賴 +328 收起 理由
kaiza + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 我欣賞你
Comeon00 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
tom001hk + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
X-Men + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
super_6 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ken1516 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
罪大惡極 + 18 + 18 + 18 + 18 真實報告
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
2q1hr + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
dcboy + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
141happyman + 19 + 19 + 19 + 19 精彩內容
whatthefun + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dawning + 25 + 25 + 25 精彩內容
007001 + 21 + 21 + 21 + 21 真實報告
stephen17 + 20 + 20 + 20 + 20
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
Happywu3 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

好想試試,可惜沒方法聯絡
回復

金牌會員

四手按摩,感覺如何?
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

師兄好運 姐姐仔咁岩果日都喺度
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

1萬

論壇元老

寬油仔 發表於 2024-5-19 16:10
師兄好運 姐姐仔咁岩果日都喺度

但就小左半個鐘囉
回復

1萬

論壇元老

Island 發表於 2024-5-19 15:41
四手按摩,感覺如何?

有點不知所措...
回復

高級會員

Ching, 方便pm文文聯絡方法嗎?
回復

高級會員

回復

金牌會員

聽說雙飛有埋P3,加幾多錢?
回復

金牌會員

回復