新四台

查看: 8813|回復: 38

旺角西洋菜南街134 - 136 號6樓C室 彤彤前指壓春秋車厘子

金牌會員

名稱: 彤彤
地址: 旺角西洋菜南街 134 - 136 號 6樓C室
價錢: 500
身材: 苗條,細B波,屎忽無敵好好推,推介比鐘意後入既師兄
翻食指數: 9/10

係春秋果時好彩有機會食到幾次,因為囡囡成日full

21號開返指壓唔見佢開工,聽講去左做一仔得知地址馬上去探訪,一開門囡囡話你咁熟面口既,好勁帶住口罩都認到。

沖涼唔馬虎,囡囡話我係熟客送左個水口簫,口技係指壓係數一數二級數,如果唔係琴日打左次飛機,一定比佢KO

出到黎繼續吹,袋底瀨到濕哂,囡囡既舌頭攻力太過強勁,一於上套埋牙,先黎女上男下,但我比較鍾意自己控制,其實怕比囡囡騎爆冇面,再黎傳教士式瘋狂抽插,越插越多水,就黎重頭戲狗仔式,佢個屎忽好揸咁好撞,撞落去會彈返出黎變相唔洗用咁多力,插左5分鐘忍唔住爆射非常滿足。打緊呢個包膠既時候發覺唔記得影相,不過算啦會返食既,感謝收看

評分

參與人數 9威望 +49 金錢 +48 貢獻 +50 信賴 +50 收起 理由
at2113 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
bigpig + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Fuxkfuxkfuxk + 13 + 12 + 14 + 14
fatboy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dick5833 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
aaooohk + 6 + 6 + 6 + 6 我很讚同
k1k + 10 + 10 + 10 + 10 真實
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Pencil30 -50 -50 -50 -50 報告有違規字眼, 再犯封號處理!.

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

多謝sk12師兄出報告, 已加分支持, 睇過師兄你份報告後, 心郁郁想去幫襯彤彤囡囡, 想請問sk12師兄一吓, 彤彤囡囡佢似邊位女明星嘅相貎呀? 等小弟可以具體知道囡囡大約相頭如何. 謝謝^^
回復

中級會員

多謝師兄,價錢超低。上次在大圍9夠,只吹。揾策。
回復

金牌會員

cllaw9984 發表於 2022-4-29 23:00
多謝sk12師兄出報告, 已加分支持, 睇過師兄你份報告後, 心郁郁想去幫襯彤彤囡囡, 想請問sk12師兄一吓, 彤彤 ...

感謝師兄加分同埋回覆,我好少留意娛樂明星諗唔到彤彤似邊位,但樣貌一定順眼,加埋服務冇得輸
回復

中級會員

師兄,点加多分,吾明。想加分给你。
回復

高級會員

仲以為西洋菜南街 134 - 136已經轉晒做樓上骨
回復

1萬

論壇元老

sk12imba 發表於 2022-4-29 23:24
感謝師兄加分同埋回覆,我好少留意娛樂明星諗唔到彤彤似邊位,但樣貌一定順眼,加埋服務冇得輸 ...

多謝sk12師兄回帖, 師兄你份報告寫得好, 咁當然要加分支持, 既然彤彤囡囡係順眼兼服務好, 咁小弟會搵日放假時上去該址捧佢場支持吓^^
回復

3萬

論壇元老

最鍾意啲女女奶袋底
回復

高級會員

師兄形容得佢好勁
要會下佢
睇會下佢呢個對手實力
回復

金牌會員

師兄講到好正,有機會一定試