新四台

查看: 5073|回復: 59

五寶九嘉

1萬

論壇元老

其實我打呢篇野嘅時候,已經好猶豫係咪要出呢份包膠
已經出哂名服務好同埋紅人難book

各位都應該已經好熟,我都係跟大家包膠去試
都寫幾句啦下

嘉嘉30中左右,你叫我形容佢似邊個就真係醒唔起,係順眼靚女黎嘅
但我覺得佢個樣有d古典美,著古裝應該會幾靚,佢似TVB d古裝劇d丫鬟樣
即係丫鬟靚過小姐個一種

中間好多式就大家都知架啦,係咁易講幾式,廢事劇透太多

1. 樓上骨有「陪沖」+ 「裸揼」真係唔係度度有,抵讚!
2. 陪沖期間已經開始按下膊,同嘉嘉講嘅一樣「分秒必爭」
3. 莞式聽就聽得多,嘉嘉一招一招咁介紹俾你
4. 「口砂」呢一招,感覺好新奇,亦都好奇女女係點練返黎
5. 放大絕「空中飛人」,佢開始準備,仲著返件性感戰衣先上陣,我當時即刻戴返眼鏡
欣賞下世界奇觀,唔想錯過,個畫面又震撼又唯美,係性感但係又好有美感
佢上去個一下,我忍唔住同嘉嘉講︰「我好像在看奧運體操」
6. 完事後,嘉嘉再整多幾下按頭肩頸,中途用波係咁省我,又成對奶壓落黎,好正
7. 黐線,我第一次係邪骨包埋洗埋頭tim

服務好到冇得彈,同嘉嘉講笑話,多多幾個女仔似你嘅服務,香港男人唔北上按摩囉
點知嘉嘉話,再多多10-20個女仔好似佢咁嘅服務,d男人應該婚都唔結tim

嘉嘉做到唔需要出廣告,都咁多客約,我book都試左幾段時間,星期一book 星期三先book到
仲要係朝早,絕對係有麝自然香
我都希望香港可以有多d嘉嘉

評分

參與人數 22威望 +414 金錢 +415 貢獻 +415 信賴 +415 收起 理由
直陽冇仕 + 15 + 15 + 15 + 15
sukibbho + 15 + 15 + 15 + 15
Feverusb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hkgunners + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
擴音機 + 14 + 15 + 15 + 15 精彩內容
琦玉老師 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Jiruo + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
nirvana79 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
siusiuchanchan + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
powerRanger169 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
無限 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
章8年 + 20 + 20 + 20 + 20
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
arselon + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
鐵打 + 15 + 15 + 15 + 15
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
garyho + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容,9嘉的確無得頂。
Ahtim + 25 真實報告 精彩內容

查看全部評分

佢問我夠唔夠錢 我問佢夠唔夠堅
除咗衫 格勒底夾住個 波邊
回復

高級會員

應該都發左達
回復

1萬

論壇元老

恭喜vhing 終於試左9嘉
佢既服務對得住個價錢

評分

參與人數 2威望 +50 金錢 +50 貢獻 +25 信賴 +25 收起 理由
L_fatty + 25 + 25 + 25 + 25 多d女好似佢咁,造福男人
garyho + 25 + 25 我很讚同,係感覺賺咗。

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

佢會叫幫手出報告,我話你咁紅唔洗啦,佢話可能d人會以為係打手寫喎
回復

3萬

論壇元老

9嘉係5寶中唯一我會定期番食囡囡。佢畋服務好貼心,而且功夫做足,係近年難得有 heart 囡囡。莞式一定要試90分鐘,空中飛人係一定要試。

仲有一樣野要分享,就係俾9嘉吹多咗之後,尤其是每次經歷十轉八轉空中飛人360度全方位吹奏,耐力亦強咗好多,去探其他有P3囡囡時,明顯係時間長咗,連其他囡囡都話爽咗好多。

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +15 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
Feverusb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

順便一提,9嘉15號後放大假,要9月頭2,3號才返工。
要試就自己及早預時間了。
回復

高級會員

真係值得一試
有啲事你一試難忘

評分

參與人數 1威望 +25 收起 理由
garyho + 25 我很讚同

查看全部評分

回復

金牌會員

跪求師兄俾一俾嘉嘉聯絡

評分

參與人數 1威望 +15 收起 理由
garyho + 15 已PM你

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

9嘉服務態度好好, 最鍾意一入去沖涼嘅時候開住熱水幫我練膊頭, 不過我麻麻地莞式服務; 寧願9嘉揼耐啲
回復

3萬

論壇元老

夫瘋玩乳 發表於 2024-8-9 06:39
9嘉服務態度好好, 最鍾意一入去沖涼嘅時候開住熱水幫我練膊頭, 不過我麻麻地莞式服務; 寧願9嘉揼耐啲 ...

佢都有講有些客人喜歡做服務多啲,亦有些喜歡揼耐啲,可以預早跟她說的。
回復