新四台

查看: 8187|回復: 35

陀地Yellow 絕對係Dup骨高手

中級會員

名稱: Yellow
地區:荃灣
地址:大河道 45-47 3樓E室
價錢: $600/90,另有$450/60
服務時間: 90分鍾,足鍾揼足90分鐘
新四網址: 沒有
翻食指數: 10(已經翻左)
我都是因為有師兄無私分享才試到真正的陀地Yellow,所以今次也和大家分享一下,希望幫到想找揼骨高手的師兄。
自從第5波疫情前試完佢之後我就成為佢的粉絲,可惜翻揼左2,3 次之後就爆發,一直唔敢出去揼骨,但又一直念念不忘她....
佢係我荃灣Dup骨的第一首選而且實至明歸
Yellow絕對是專業,試過佢之後就知所言不虛,手骨已經值回票價而且價錢合理公道,不會有臨時加收費劏客的情況出現。
最記得第一次去找yellow,開背不久佢就問我膊頭是否好累好痛,佢話我膊頭好有問題好緊,要落重手對正下藥同我攪,叫我忍下痛,重話明開頭會好痛,但做鬆左之後我就會唔痛同鬆曬!!
之後佢先開始同我先踩背,順腰到肩一格格響骨咁上,但重點係肩膊位整,尼part都重忍到唔算好痛,點知原來依家先係戲玉,佢叫我忍住依家開始用絕招同我鬆肩膊,佢先叫我好似坐禪咁坐好,之後佢成個人企起雙手緊扼天花的踩背架,成個人凌空抽起用膝頭幫我跪肩,人的重量加上跪中肩位患處和穴位,起初一兩下真係堅痛,但隨之係前所未有的鬆曬感覺,肩膊平時揼骨係會鬆D,但咁快見效和效率咁高就係第一次!Yellow話如果唔係出絕招,我的情況按多一個鍾也沒有現在的效果,之後用手再按中曬穴位,果下又酸又痛我又再次差D頂唔住,但正如之前所講捱過左開頭,feel到今次係完全通左,之後亦真係無咁痛,仲愈來愈舒服,到最後個膊頭好似輕左幾斤咁真係好正!
Yellow個人講野好爽直兼做事均真,想要正正經經享受高質dup 骨Yellow係很好選擇。

評分

參與人數 8威望 +109 金錢 +109 貢獻 +109 信賴 +109 收起 理由
ben871991 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 Noted
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25
Onlyyou + 15 + 15 + 15 + 15
小鋼砲 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 9 + 9 + 9 + 9 精彩內容
klwh83 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告

查看全部評分

回復

禁止發言

回復

中級會員

Yellow 多年前在旺角五寶我常去幫襯,手骨超掂。
搬去荃灣後唔順路,小去左。
性格幾直,唔會DM.
回復

3萬

論壇元老

凌空跪肩咁犀利
回復

1萬

論壇元老

是正骨?
回復

中級會員

佢真係好厲害,以前係SSP同MK都成日去,但荃灣真係有d遠
回復

1萬

論壇元老

請問師兄,囡囡大概乜年紀?
回復

1萬

論壇元老

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-4-11 08:31
睇標題,仲以為係福樂Yellow添

我都以為係,不知道這個年紀及相貌如何?
回復

中級會員

師兄講到好似比人打通經脈咁
回復

中級會員

請問囡囡大約咩年紀
回復