新四台

查看: 24231|回復: 128

A0仔的number1鐵膽 福樂海倫

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

名稱: 海倫

地區: 佐敦
地址: 福樂大廈15樓
價錢時間: 六魚+tips 90分鐘(超哂鐘)
翻食指數: 鐵膽/10

嗨咁多位新四師兄,又係小弟A0仔嘅包膠時間。小弟喺以前嘅新四出過四篇關於海倫嘅包膠,都出到唔想出,依家新四重開就等小弟向未睇過嘅師兄介紹下呢位幫襯過不下十次嘅number1鐵膽。

小弟儲左七日精,基本上係諗起海倫就扯,尋晚睇鹹野都差啲一時衝動想打丁,好彩堅持得住。

今日約左海倫頭鐘,小弟喺lift口等佢,一開lift門見到佢長直髮加上著住件牛仔褸好吸引,咁當然都係唔夠佢對E級木瓜咁吸引啦。海倫一開始就話自己瘦左,小弟都覺得係,陣間驗身咪知囉哈哈。

入到房第一件事都係攬攬錫錫咁啦,跟住我地雙雙除哂衫,繼續我地嘅抽水。由於七日冇出火嘅關係,小弟一見到佢嘅裸身就即刻自己劣住條丁先。喺言談間海倫話佢學緊美容同埋拉丁舞,唔怪得真係瘦左啦衰鬼,跟住我地走到鏡面前比較身材,發現我地嘅身材越嚟越接近,以前小弟好鬼瘦,顯得海倫異常豐滿,自從小弟肥左之後,望落去真係唔係差得幾多,相信喺不久嘅將來小弟會肥過佢。

第一Q喺互相抽水嘅情況下順利自己打出,跟住海倫就問一唔一齊沖,基本上幾乎每次都係一齊沖,感覺好似有個老母同個仔沖涼咁,好有feel。

沖完就用一次性毛巾抹身,抹到咁上下海倫都知小弟怕凍,所以準備左暖爐,抵讚!

歎左陣暖氣,飲左幾啖暖水就開始P1喇,基本上P1係開心嘅,因為小弟係咁播自己鍾意聽嘅歌,冇專心到揼骨,不過海倫全身都照顧到,同埋佢按頭真係好C服。推油都係好細心咁推全身各個部位,再加埋欲仙欲死嘅rpp,可惜今次佢rpp嘅時間好短。

以前搵海倫都好似冇乜點做過前列腺,今次佢有做,可能係為小弟出2Q著想?佢係咁用手指搣背囊嘅筋,搞到小弟好難受,想快啲完左呢part佢。

其實小弟唔太想出第2Q,不過海倫係一個好鍾意幫人出2Q嘅技師,十次有七次都出到2Q,今次都唔例外,小弟想海倫披住件褸,入面全裸咁樣同小弟出火,最後都由海倫請出子孫,果一刻小弟真係累了,腦袋一片空白,仲要訓左一陣先落到床。

事後自己沖涼,出到嚟就吹下水飲下水俾家用咁。海倫都指出自己好想快啲上岸,小弟唯有多啲搵佢幫佢快少少少少上岸啦。

海倫做到number1鐵膽嘅主因係以前嘅number1上左岸...咳咳,係因為除左佢對E級木瓜之外,佢份人好鹹濕好似想食左你咁,好容易就令你想入非非,雖然佢相頭絕非靚女,但係佢嘅骨技同服務都係有保證,佢仲識踩油背同埋拔罐,所以海倫對小弟嚟講真係好多野玩。今次包膠係咁先,多謝收睇,最後俾埋以前包膠嘅波圖大家欣賞,完!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 34威望 +421 金錢 +403 貢獻 +424 信賴 +398 收起 理由
hamcake + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
water714 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
klwh83 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
IOP + 5 + 5 + 5 + 5
MillerRain + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
LDsiu + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
!QQ! + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
5691 + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
Playmaker8 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
qqkingkong + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gymness + 10 + 10 + 10 + 10
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
fishman888 + 5 + 5 + 5 + 5
Appa + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
長崎糧尾 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告 我欣賞你
Sickman + 15 我欣賞你

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

高級會員

對波又真係幾大喎
回復

2萬

論壇元老

海倫之友好野有無試波出先?
俾海倫搞到一滴不留,三隻腳仔軟住走係常規啦。

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +15 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
寬油仔 + 15 + 15 + 15 + 15 海倫之友

查看全部評分

人不犯我,我不犯人。咪阻住本座雅興同囡囡happy
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

wawawa168 發表於 2022-1-13 23:00
海倫之友好野有無試波出先?
俾海倫搞到一滴不留,三隻腳仔軟住走係常規啦。 ...

咁又冇試過 海倫如果係妖怪 一定係專吸男人陽氣嘅女妖 實在太勁
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

2萬

論壇元老

寬油仔 發表於 2022-1-13 23:12
咁又冇試過 海倫如果係妖怪 一定係專吸男人陽氣嘅女妖 實在太勁

一定要用肉棒收服佢。

棒打吸陽精  發表於 2022-1-13 23:26
人不犯我,我不犯人。咪阻住本座雅興同囡囡happy
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

加分,未試過,福樂比較揚

多謝嘻哈兄支持 驚比較揚可以試漢威  發表於 2022-1-14 00:07
回復

2萬

論壇元老

師兄係海倫頭號粉絲
海倫經常有得食粉又食得開心
好過阿倫疑似食粉都成身蟻

最怕海倫食上癮  發表於 2022-1-14 00:09
回復

1萬

論壇元老

一肥ㄧ瘦互相交換體型 揼多幾次小心入唔到門口呀加D分先

多謝五十兄支持 入唔到門口唯有走廊解決啦  發表於 2022-1-14 10:15
回復

1萬

論壇元老

加分!

你畀佢身材得七分, 似乎又太低喎

應該係7.5分 個圖表唔識加落去 如果海倫patpat大啲就唔止咁嘅分  發表於 2022-1-14 10:16
回復

中級會員

對愛美神飛彈真係好吸引
回復