新四台

查看: 3481|回復: 8

福樂3樓dm報告

高級會員

名稱:小雪
地址:JDFL 3/F D3
價錢:400+200 body (或者+300 nuru, 我無join) 有全套無mood問價
相頭:C9樣 30中後
身材:小腩有橙紋,D波環境:大房清潔整齊,大浴室, 有水床
廣告:新四無

今日難得叔叔收早可以鬆一鬆,可惜五六個相熟都已經有客,唯有洗下樓。

Part 0: 入到去環境尚算整潔,問完價女女開完門嘢都唔講就坐埋床㩒電話,自己除完衫沖涼,冇預備毛巾要開口先拎過嚟

Part 1: 當我想行去骨床,女女就叫我上大床dup, 全程七成時間單手dup同按,仲好意思問我舒唔舒服。

Part 2. 15分鐘左右就問要唔要加BM or nuru,見橫掂都係兩舊水就算,一除衫對波係大不過都幾墮同埋再望到肚啲紋叔叔就即刻縮縮,外在講完到BM技術就普通,叔叔最後憑意志力出咗。

係叔叔唔好搵返啲腳玩下咪好,今次玩奶就DM

評分

參與人數 12威望 +185 金錢 +185 貢獻 +187 信賴 +185 收起 理由
jr.tonnochy + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情 廣告相誇啦啦,好彩有Ching報告.
謝祥熙 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
Jazz + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
haruka + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 17 + 15 心表同情
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情,下星期搵粿粿開心返.
japhh + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
victorhung + 15 + 15 + 15 + 15

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

見到小雪dm報告嚇親,以為係講4樓嗰個。
呢個囡真係乜野服務都唔得,仲要bm+200,blacklist 佢
回復

中級會員

db614 發表於 2022-8-21 02:51
見到小雪dm報告嚇親,以為係講4樓嗰個。
呢個囡真係乜野服務都唔得,仲要bm+200,blacklist 佢 ...

4樓果個係B巷?佢仲有係福樂做?之前呢度好似有師兄話佢番大場做
回復

中級會員

walk in 好難有運行
回復

2萬

論壇元老

Jazz 發表於 2022-8-21 14:48
4樓果個係B巷?佢仲有係福樂做?之前呢度好似有師兄話佢番大場做

上個月walk-in仲見到佢,不過佢話屋企有急事返大陸一排先返香港。
回復

2萬

論壇元老

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-8-21 13:48
如果nuru plan要加$300,就真係有點離地喎
只可以話呢個囡囡太有自信,set左個太進取價錢 ...

以為有張水床就好獨特,又唔諗吓自己質素如何
回復

高級會員

漏咗樣無講, 廁所超大煙味
回復

高級會員

真係唔係講笑,永遠有個鐵腳係避DM嘅不二法門。
不過唔勇於出去個世界望下又唔知出邊有幾好。
回復

1萬

論壇元老

之後有無食其他囡囡開心返?
XOXOXOXOXOXOX
回復