新四台

查看: 5180|回復: 14

福樂7樓DM報告

中級會員

好遺憾,第一次出post就係DM報告
位置係福樂7樓桐桐旁邊,應該係E2室,即係中間果間
本身想碰下運氣walk in桐桐,但要等幾粒鐘,又趕住交人
最後見到桐桐旁邊間房岩岩有客出黎,見幾大波就入左閘
入左房佢一除口罩就知出事
個樣3/10分..不過唔緊要啦,可能技術好呢
之後問我咩plan,都係果d價啦,最尾睇在佢對波份上揀左500 BM plan

Part 1: 完全係唔q識亂咁黎,重叫我痛要出聲,我心諗你都冇力水,唔知俾咩反應佢
Part 2: 中超,硬過我條野,求其俾佢chok到派彩就算,咩mood都冇

希望個DM報告幫到各位ching,另外想搭單問下,果日洗樓見到6樓出lift左手邊條行
一入去頭兩間個樣好似唔差,不過睇樣似唔識dup,有冇ching試過可以分享下?感謝。

評分

參與人數 18威望 +238 金錢 +238 貢獻 +253 信賴 +253 收起 理由
wwskw + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
條野太郎 + 8 + 8 + 8 + 8 心表同情
letom + 10 + 10 + 10 + 10
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
angelbaby + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
japhh + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
biglugi + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
db614 + 10 + 10 + 10 + 10
yuen2022 + 15 + 15 心表同情
劉傳文 + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
長腿叔叔 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
畢仁兄 + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
clong8 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
愛腳分子 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Jiruo + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

“”完全係唔q識亂咁黎,重叫我痛要出聲,我心諗你都冇力水“”
睇到呢到真係笑左出嚟
回復

中級會員

與桐桐真是天與地
回復

金牌會員

之前試過太多次喇, 所以而家都唔係好敢洗樓, 一來辛苦, 二來DM 機會勁大
唯有加分支持下你, 明天會更好的!!
回復

高級會員

以前試過幾次伏,唔敢再試新野,都係搵番相好算數。
回復

註冊會員

真係好易中伏。
回復

1萬

論壇元老

6樓白色門,得3間房,D區?
回復

1萬

論壇元老

無做功課睇報告而冒險, 出事機會率真係50%
回復

2萬

論壇元老

7樓好多都麻麻
回復

高級會員

仆街唔該按已經伏爆,仲要中超加石頭。
祝師兄下次一定食好嘢。分已加。
回復