新四台

查看: 31861|回復: 529

落尖沙咀約左個大長腿YaoYao幫我鬆下骨同腳交打JJ

1萬

論壇元老

囡囡名稱: YaoYao
囡囡工作室: 尖沙咀 電話預約

新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18231

過程: 上星期我公司搬office, 要幫手搬重野搬到攰攰地, 星期五放工拿拿聲睇下新四, 做下功課, 搵個識揼嘅技師鬆下骨。最後揀左呢個YaoYao, 坐車落去尖沙咀, 見仲有時間, 就一支公去左附近紅茶冰室食個常餐醫下肚, 跟手就走上去搵YaoYao。去到一幢商業大廈, 上到阿女工作室, 一位長腿囡囡開門, 帶左我入房, 然後沖下個身就上床開始。

P1: YaoYao先開始幫我鬆頸, 佢一邊捏一邊再利用佢手指去推順我啲肌肉, 加上力度適中, 呢個頭盤已經feel到呢個囡囡骨技係有返咁上下。跟住按完頸, 就向下伸延肩位至背部, 而佢按壓落去嘅穴位, 我亦feel到好準繩, 按落力水亦開始漸漸變大, 但又唔會一味用死力令我會好痛。再按落去就係推大脾和小腿, 感覺佢按得真係幾有心機, 之後佢提議幫我踩下背, 踩到中途有幾下啪啪聲, 真係好爽。最後佢同我全個背脊推埋油, 推到啲油慢慢滲入皮膚入面, 再叫我趷起屁股, 伸手搞下我細佬, 抓下龍筋。嗰一刻我感覺自己全身好似輕左幾磅重咁, 鐘意揼骨嘅師兄應該明我講乜野。

P2: 本來揼到咁舒服, 個心就想叫佢不如揼到夠鐘就算, 然後自己走去發利搵條泰妹開個大算數。但嗰刻色心最後都係成功戰勝理性的情況下, 我都係無開口要求淨揼, 等佢拎支Nuru繼續服侍埋我下半場同下半身。YaoYao全清示人, 高挑身材配大長腿,  然後伏喺我身上用佢對波掃到我背脊立立令, 然後佢手腳並用全方位服侍我細佬, 陰啲陰啲去捽我細佬, 最後佢利用佢最腳武器大長腿同我腳交打J, 我向下睇到呢個畫面, 睇到有少少腦充血, 哈, 唔洗一分鐘, 細佬真係頂唔順, 就射曬落佢對大長腿上面完事。

囡囡樣貌: 目測30中輕熟囡囡, 長頭髮, 順眼
囡囡身材: 高挑大長腿, 成5'6高, 玩腳打J一流
囡囡服務: 佢係位識揼骨嘅囡囡, 揼完真係成身輕曬
工作室環境: 兩房一廳地方, 揼骨房間旁邊仲有露台, 可以畀我食埋支食後煙至走
囡囡家用: $1000/60分鐘(包Nuru)

總結: 去開尖沙咀想揼骨同想玩長腿嘅師兄, 搵呢個YaoYao真係唔會錯。

揼完事後, YaoYao之後未有客, 就陪我出露台食支煙, 同佢閒聊幾句, 我就提出不如同佢影下相, 畀大家J下佢對長腿, 點知佢點頭應承, 所以希望師兄睇完J完就加加分, 幫下我帳號升級。報告完畢。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 64威望 +831 金錢 +842 貢獻 +831 信賴 +796 收起 理由
TaPakPak + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
kaiza + 3 + 3 + 3 + 3
benebeneben + 5 + 5 + 5 + 5
aacat + 5 + 10 + 5 + 5
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
coreylam + 15 + 15 + 15 + 15
zash + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
謝祥熙 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
carying + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
scmtb + 15 + 15 + 15 精彩內容
boscob + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
liverbird + 10 + 10 精彩內容
letom + 15 + 10
傷秋 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Bone_morning + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
SilenceEvil + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gordon4141 + 13 + 14 + 14 + 13
gigar1 + 10 真實報告

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

論壇元老

YaoYao, 我有個咸濕同事試左, 都話good。
我都15 16唔知去唔去試
活到老,玩到老
回復

中級會員

長腿啱我,多謝師兄分享!係咪真係無 p3 呢?
回復

限制會員

支持 長腿

評分

參與人數 1威望 -40 金錢 -40 貢獻 -40 信賴 -40 收起 理由
Pencil30 -40 -40 -40 -40 不支持灌水回帖

查看全部評分

回復

金牌會員

多謝分享,太貴有的肉赤,不過師兄食到好野係開心的,加分支持有圖報告
回復

2萬

論壇元老

有大長腿, 而且年齡又唔太大, 都啱我玩
回復

中級會員

雖然有啲貴 不過睇落值得
回復

高級會員

個場係收貴左D
不過每次去玩都覺得值
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

記憶中, 之前有師兄話佢似香港小姐朱璇
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

高級會員

加分支持長腿
回復