新四台

查看: 4968|回復: 21

灣仔AMY DM之旅…

中級會員

技師: Amy?? 我都唔知
地址: 灣仔軒尼詩道 (近灣仔地鐵站A2左轉行2分鐘)
時間: 45分鐘
收費: 揼骨+出火, $700
新四網址: https://new141.online/ch/girl.php?id=18233

一直以為是有位叫AMY技師的樓上骨, 同佢WHATSAPP約好了90分鐘按摩出火$700然後才上去.

一上到去原來係SPA, 照禁鐘, 然後有位大波靚女開門並帶我入其中一間房沖涼
沖完涼我問佢係咪AMY, 佢話唔係, 如果要佢除衫按1小時要$900…我話係約左AMY, 但原來果個係SPA客服…佢就話有另一技師可以700按90分鐘加出火, 我都算數等佢換人…

換左一位新囡入黎, 年紀大啲的大媽, 我問佢係咪AMY, 佢支吾以對, 我都開始冇咁好氣, 再次CONFIRM係咪$700 90分鐘按摩出火, 我諗住按鬆下出火算. 佢一開始就推油, 一路推就問我要唔要加100玩除衫NULU, 但我已經冇乜心情就話唔需要了. 一路按都有問夠唔夠力, 有冇邊度攰, 我表達過想靜靜地按. 然後按左一陣就話做PART 2出火, 話用NULU油玩J出火, 我話齋用油都得但佢堅持, 都是但了, 最後憑意志力出左, 望一望錶先45分鐘多D…然後我都沖涼換衫走人.

可能有師兄問點解唔叫佢按返耐啲. 一黎唔係WHATSAPP講自己係SPA, 二黎唔係應門靚女按已經有D失望(佢唔係收WHATSAPP報價$700), 三黎價錢不在WHATSAPP中講清楚, 四黎新換囡囡真係一般, 成個體驗都好麻麻, 想快啲完左走人就算…總括黎講呢間真係唔會再有下次.

評分

參與人數 10威望 +140 金錢 +165 貢獻 +165 信賴 +140 收起 理由
愛腳分子 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
迷途小鹹蟲II + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
wwskw + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
EddieAu + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
dawning + 25 + 25 精彩內容
qqkingkong + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
ilovepsppsp9394 + 25 + 25 + 25 + 25

查看全部評分

回復

金牌會員

而家呢啲時世唔好試新嘢,好多囡囡都坐地起標,揸波加100/除3又100/抓龍根又話100,sale 左sale 右,足鐘都話可以接受比多1-2舊,唔足鐘就揼晒春,呢排都唔知試過幾多次,而家都係搵番d 熟人/睇吓好報告的先入閘
回復

中級會員

都係見有師兄報告先去試。。。最大問題係佢唔一開始講係spa,一路以為係usb
回復

金牌會員

唉,咪當一次經驗,下次食番次好野,多謝師兄的報告
回復

1萬

論壇元老

holy shit ....add point   
回復

2萬

論壇元老

的確有點掃興
回復

中級會員

其實灣仔有冇公價咖(一樓骨同Spa)? 35以下囡囡
回復

金牌會員

我今日約佢1400,跟住佢俾個地址我係紹安大廈2/F,我google咗係一間叫紫盈spa,咁我就取消咗個booking...師兄唔好彩,下次食好嘢
回復

金牌會員

今日約佢1400,跟住佢俾個地址係紹安大廈2/F, 我google咗係紫盈spa,咁我就取消咗個booking....
回復

2萬

論壇元老

感覺現在灣仔成為險地
回復