新四台

查看: 14312|回復: 63

一個阿C兩種玩法

中級會員

地點:福樂11/F,要電話約
樣:8.5/10,正常順眼,估計30頭
身形:9/10,有腰,有腳,皮膚都算滑,B Cup(胸奴族skip得)
環境:10/10,大房,整齊乾淨,有骨床同大床,廁所無臭味,出嚟玩十幾年最乾淨
服務:揼骨1班尾,好認真揼都有鬆到
價錢:1000/120min,足鐘

新4開返之後睇到有師兄討論依位技師,小弟試完都翻食咗3次,頭一次去唔慣玩痴女,約120min佢著套OL加黑絲,一入房俾佢抽細佬水,搞到硬晒先除衫褲去冲涼,冲完出嚟,阿C問我出咗一次先揼骨好唔好?我話都好,佢就痴女上身(唔知點形容)玩我條J幫我出咗一次,然後冲洗一下就踩背,揼骨,拉筋,然後問我出唔出多Q?我話未必出到(利申本人快40歲,未試過2個鐘內出2次),點知阿C挑逗吓細佬開始有啲反應,我試下問阿C唔玩痴女得唔得,佢話ok然後換咗套白色旗袍,叫我過大床要我平瞓,佢就除了上一半身衫瞓係我隔嚟攬住我,慢慢由上至下周圍摸我,我當然抽返佢水玩真B波仔,最後阿C瞓住隔黎出咗第2嘢,依次出得冇第一次多,不過射遠咗,射到自己頭髮都有啲,好彩冇顏射。

後記: 人生第一次出2Q就咁俾咗佢,落樓梯雖然有少少腳軟,不過都好滿足,之後翻食都前半痴女後半gff,去咗幾次發覺阿C好愛乾淨,女女乾淨都係好事。

評分

參與人數 13威望 +174 金錢 +174 貢獻 +174 信賴 +174 收起 理由
kgoreatgirl + 2 + 2 + 2 + 2 真實報告
teachan007 + 7 + 7 + 7 + 7
zpp4567 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
劉傳文 + 5 + 5 + 5 + 5
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
Tiger + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 估計的事有商榷
amiar + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
mycot321 + 10 + 10 + 10 + 10
Ahtim + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告 精彩內容

查看全部評分

回復

中級會員

請問條女腳趾靚唔靚?
回復

1萬

論壇元老

OL加黑絲係師兄要求囡囡著既?
回復

中級會員

MountainChicken 發表於 2022-8-2 17:40
請問條女腳趾靚唔靚?

ok靚,啲腳幼同長
回復

中級會員

120478boy 發表於 2022-8-2 17:42
OL加黑絲係師兄要求囡囡著既?

冇要求,之後翻食佢有著其他衫
回復

高級會員

似乎不發車牌,好難稱得上gff
回復

1萬

論壇元老

Dup 咗幾耐
回復

中級會員

有冇全高清?
回復