新四台

查看: 3224|回復: 9

初嘗5BO 9/F嘉嘉

1萬

論壇元老

5BO 9/F嘉嘉

$1000 / 90分鐘 會翻食
長髮有氣質順眼小姐姐,高高瘦瘦小小肥都算高,如果冇左個小肚腩就完美啦,彈手C奶+圓滑蘿柚好推好揸

提早一日約好中午見面,開門身材幾好睇合眼緣,入房閒談幾句,佢話搞一搞衛生先,想整潔D等我舒服D,兩三分鐘清潔好就齊齊就脫光光,身材幾好,彈彈波彈出黎,情不自禁就上手揸,嘉嘉都冇介意隨你揸夠先。

跟住一齊沖涼,有張櫈仔比你坐係度幫你沖,沖得好仔細,一路沖一路按肩,轉前面沖乾淨就水簫,吹功是非常得,沖得都幾愉快。

上床先做左莞式服務,每個服務都會有清楚講解,一D都唔馬虎,個人就好欣賞嘉嘉既全身漫遊,大波磨足全身,又用鮑魚磨,仲會鍚你全身,輕輕車,比起外面Hea做既好很多,已經覺得值回票價。
按摩舒服有真正放鬆到,期間有講有笑,按腰腿時我仲舒服到訓著左,嘉嘉好細心,會播D柔和既輕音樂,等你好好休息。
按到7788就繼續做莞式服務,毒龍、環吹,嘉嘉條脷好靈活,毒龍仲鑽到好入,環吹果時又深喉又奶袋都難佢唔到,好鬼刺激。上套就男上先,揸住對彈手雙乳向前衝,抽插幾分鐘就到狗仔推,推之前仲要拎紙巾抹一抹,因為我同佢都濕曬,個蘿柚又有彈性又好睇,好推好推。最後比佢背騎住我,爆!

評分

參與人數 7威望 +80 金錢 +80 貢獻 +80 信賴 +80 收起 理由
huijoehuijoe + 5 + 5 + 5 + 5
zpp4567 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
www69 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
lanesra + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10
keung1128 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

高級會員

多謝分享多謝分享多謝分享
回復

中級會員

多謝分享、可PM 聯絡電話☎️?。Thanks
回復

1萬

論壇元老

moodown 發表於 2022-7-19 11:16
多謝分享、可PM 聯絡電話☎️?。Thanks

舊4有佢資料的,服務認真唔錯
回復

新手上路

服務嘉嘉真係冇得頂
回復

禁止發言

回復

金牌會員

我都有幸約左1次, 第一幫趁淨係試左700 /60分鐘。試過真係覺得佢十分出力,而且試到其他USB試唔到既莞式。
下次要學CHING試下 $1000 / 90分鐘
回復

中級會員

服務
真係冇得頂
回復

高級會員

我都試過!嘉嘉服務真係好好!值得推薦!
回復

中級會員

師兄,可否share五寶9樓嘉嘉contact比我?謝謝!
回復