新四台

查看: 3403|回復: 20

中規中矩嘅漢口之旅

金牌會員

名字:果果
家用:$1000
地點:漢口
時長:60分鐘 Nuru
稍為改咗少少cut咁d癈話,之所以出呢份報告係因為囡囡強烈要求,而我又應承咗,之但係....

1, 我唔想出假報告
2, 如果報告內容對囡囡冇幫助的話,不如唔好出

希望而家呢個版本可以做到盡可能中肯啦,呢位囡囡算幾有心做,假以時應該唔錯

自第五波後已經好長時間冇玩過Nuru,於是今日決定狠下心嚟個高端消費項目!

原本諗住約Lisa但時間就唔到,結果Lisa介紹咗佢姐妹,亦係今次主角 果果 比我。睇相上圍都算有d料到,同得Lisa喺同一個場應該唔會太差掛?反正今日重點係Nuru即使唔係巨乳級都照去啦

去到現場,開門嘅係一位黑長髮,眼大大幾後生,細細粒相頭唔錯,心口幾有料到嘅囡囡。佢就係果果。

Part 1: 自已沖涼後上床按,囡囡係廣東人全程廣東話,主要用手指同手爭按,主力按肩/背同腰,算係到位嘅,力水都ok但feel到要時間再磨練吓,如果有多d時間推多陣應該鬆到多少嘅。我平時對Part 1確有要求,但今晚Nuru先係重點,囡囡都知,大概按咗10零分鐘就入Part 2了

Part 2: 囡囡解甲全高清,以我經驗應該C波左右,少少肉地,對整體觀感冇太大影響。落Nuru 啫喱囡囡成個人瞓上來幫我推背,不時輕吻耳邊輕聲呻吟,係幾好feel。呢part推得幾細緻,加分。經過一番波推背纏綿後,終於到我轉身補補鈣了!好可惜囡囡唔比....我呢吓有少少失落但還好...囡囡開始錫我lin當然唔少得繼續波推正面啦,囡囡起機手法唔算好純熟,當然亦都冇死chock嘅,中規中矩咁啦。喚醒細佬後終於到我最期待嘅畫面啦: 夾!腸!

嚟得呢個場揾得大波囡囡就緊係想夾出啦,點知..要加$200..我又失落咗一下....我唯有望住囡囡,揸住對波比佢打出嚟....事後囡囡先沖涼,囡囡沖到咁上下竟然叫我入去一齊沖,樓上骨有侍浴認真少見,加分。

整體來講,囡囡服務同態度都算唔錯,只不過Nuru呢範真係要巨乳級數先發揮到最佳效果。奈何我今晚想玩Nuru為主,再加上有好幾個細位都同我預期中有落差,只能夠講囡囡唔係好夾我。整體來講算ok但不算十分盡興

感謝各位ching睇細佬我寫咁多字,做咗CD-ROM咁耐第一次出報告,癈話比較多。有怪莫怪。

評分

參與人數 12威望 +220 金錢 +220 貢獻 +220 信賴 +220 收起 理由
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Steven93 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
愛腳分子 + 20 + 20 + 20 + 20 心表同情
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
dick5833 + 20 + 20 + 20 + 20
TaPakPak + 25 + 25 + 25 + 25 中肯報告
at2113 + 5 + 5 + 5 + 5
David + 15 + 15 + 15 + 15
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 我很讚同
1980chi + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
USB.com + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同

查看全部評分

回復

高級會員

中規中矩嘅漢口之旅
但價錢不中規喎
回復

1萬

論壇元老

伏中。。。。唔開心
回復

1萬

論壇元老

尖沙嘴邊有得平
回復

1萬

論壇元老

勇"無懼 智"無愚 仁"無敵

論壇元老

冇得補鈣…
″誰人無父母 何必老母″
回復

高級會員

好貴,60分鐘要1千
回復

高級會員

漢口自從apple and 小優後,可以不去
回復

金牌會員

加分支持,報告寫得很好
回復

金牌會員

加分支持
回復

1萬

論壇元老

Nuru plan(仲要10魚)但唔包補鈣和夾腸,TST好多spa 9魚搞得掂啦。
回復