新四台

查看: 6874|回復: 15

大南街 Angel 賽後報告

高級會員

第一次出報告,希望師兄們多多指教

名稱:Angel

地區: 太子
地址: 大南街142 1/A
價錢: 400
服務時間: 30分鐘
新四網址: ---
翻食指數: 3/10
樣: 5/10
身材: 瘦底,163cm左右
服務: 5/10

早幾日,下午十二點令出左太子覓食,荔56好多未開,所以行下大南街,喺無乜選擇下,最終試左142號的Angel。
女女膚色偏黑,個樣有點泰國feel,說話唔多。入到房,環境偏黑,入廁所沖涼時,女女無開燈,真係幾黑下。

過水後,女女帶套吹(小弟習慣帶套吹,唔知佢環保洗唔洗加錢),一氣過吹左三分鐘,女女有再問洗唔洗吹多陣,但由於吹功麻麻,齒感太勁,有點痛,所以就算了,入戲玉。

埋牙一揸,似乎係假波,個波底好硬,但波面好唸,同時間女女反應麻麻,少少死魚feel,所以整個過程好快解決左就算。

應該不會翻啅了,下次會遲少少先出去洗樓,相信有更多選擇。

小弟第一次打報告,希望師兄多多指教

評分

參與人數 11威望 +110 金錢 +110 貢獻 +110 信賴 +110 收起 理由
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
Steinjack + 5 + 5 + 5 + 5
Simple + 5 + 5 + 5 + 5 心表同情
amiar + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
MY60 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
硬過拳頭 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
奇哥哥 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10
fatboy + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
歐拉歐拉歐拉 + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

金牌會員

多謝分享

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 惡意灌水

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

師兄,咩都冇喎,係咪㩒錯制呀?
回復

高級會員

唔好意思,唔知點解上個post淨係出左頭一句

名稱:Angel

地區:太子
地址: 大南街142 1/A
價錢: 400
服務時間:30分鐘
新四網址:---
翻食指數:3/10
樣:5/10
身材: 瘦底,163cm左右
服務:5/10

早幾日,下午十二點令出左太子覓食,荔56好多未開,所以行下大南街,喺無乜選擇下,最終試左142號的Angel。
女女膚色偏黑,個樣有點泰國feel,說話唔多。入到房,環境偏黑,入廁所沖涼時,女女無開燈,真係幾黑下。

過水後,女女帶套吹(小弟習慣帶套吹,唔知佢環保洗唔洗加錢),一氣過吹左三分鐘,女女有再問洗唔洗吹多陣,但由於吹功麻麻,齒感太勁,有點痛,所以就算了,入戲玉。

埋牙一揸,似乎係假波,個波底好硬,但波面好唸,同時間女女反應麻麻,少少死魚feel,所以整個過程好快解決左就算。

應該不會翻啅了,下次會遲少少先出去洗樓,相信有更多選擇。

小弟第一次打報告,希望師兄多多指教
回復

高級會員

死魚feel, NMCOT
回復

高級會員

呢個時間不如去K壓/指壓仲好, 有特價
回復

2萬

論壇元老

環境黑可以看唔清嗰樣
回復