新四台

查看: 6118|回復: 34

見有師兄出帖,我都講下5寶9樓嘉嘉

中級會員

芳名:嘉嘉
地址:5寶9樓,******
翻食:8
相頭:5.5/10
內容:
用手機難排版,各位睇得辛苦d啦。先差後好。

我就好中肯既,對囡囡超級滿意,但一定要澄清幾樣野。
第一係相頭,唔好玩,點睇都係3尾4頭,近睇會有斑,但你加到囡囡we7,會見到佢張相,差無幾,係殘d咁解,但都叫順眼樣。
第二係身材,c到d,淋身波,有腩(我認為中等),但其他手腳係唔肥,pat都算大但唔係翹,16x左右。所以總體而言相頭其實都過到關,亦都係囡囡缺點。

咁點解我都仲係好滿意有高翻食指數呢?
唔講流程,只簡重點黎講。
按摩2班頭,但好有心,唔係摸下就算,而且都有力水,會送按頭。
沖涼個陣會幫你r背隻,都會比張凳你坐下,幫你鍊頸,仲有環吹。
女女有c餐有毒龍,視乎師兄喜好,總之女女服務都過哂關。

但係我最最最強力推薦,係囡囡既吹功。
你要我形容,我本身係鐵飛機,第1次都比佢吹到頂唔順,係真係返到屋企都仲回味緊。
第2次去,咁岩早一晚出左野,就更難發射,囡囡好有耐性,全程吹足2,30分鐘,又係床吹,又沙發又鏡前面吹,搞到我都唔好意思。
單憑吹功一點,囡囡算係我玩左8,9年黎,數1數2。

補充多小小,價格有唔同plan,但都會送環保。加上我講左囡囡外貌其實係可以的,化妝淡暗光係似一個3中人妻,望住佢落力吹好過癮。

所以我建議大家寧願唔開c都要試口爆,翻唔翻食其次,咁既吹功點都要試,但就怕辛苦囡囡,大家都叫佢吹吹到牙骹軟了。

評分

參與人數 9威望 +75 金錢 +72 貢獻 +72 信賴 +73 收起 理由
CarryLi123 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Sukifans + 15 + 12 + 12 + 13 精彩內容
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hara + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Playmaker8 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30
Sickman + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
林友德 + 5 + 5 + 5 + 5
Pencil30 -50 -50 -50 -50 報告有違規字眼, 無視版規

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

之前淨係試過五樓嗰位嘉嘉, 睇嚟九樓呢一位要去試一試
回復

高級會員

贊同試口爆
回復

高級會員

有口爆要試吓
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

這是...鐵飛機 vs 鐵咀巴

相比師兄既鐵飛機神功, 我更佩服這位女英雄的鐵咀巴
不會寫報告 只懂寫廣告
回復

中級會員

夫瘋玩乳 發表於 2022-5-16 13:56
之前淨係試過五樓嗰位嘉嘉, 睇嚟九樓呢一位要去試一試

5樓未試過,聽講後生?
回復

中級會員

teachan007 發表於 2022-5-16 16:18
這是...鐵飛機 vs 鐵咀巴

相比師兄既鐵飛機神功, 我更佩服這位女英雄的鐵咀巴 ...

手打我都係差唔多時間,但佢口做到咁。。
真係比佢吹到沉沉地
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

請你以後看清楚版規才出帖, 如再有不必要的違規字眼, 即時封號, 謝謝合作!
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

高級會員

師兄幾錢落樓?
回復

高級會員

有機會去會一會
回復