新四台

查看: 35257|回復: 683

[胸奴淫賊] 相頭頂級,身材滿分 - 王姍姍

2萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

名稱:王姍姍
地址:佐敦金勳大廈 (因為佢ad都冇寫幾樓,而且果到睇落似係普通地方,有興趣知詳細地址請自行預約囡囡)
價錢/服務時間:698/100分鐘+超鐘&特別服務tips
新四網址:新4沒有,請自行google
翻食指數:10/10(冇可能唔翻食,已約下一次)
首先小弟必須強調,特別服務未必每位都有,所以唔會詳細提及過程,
囡囡亦有同我講過,唔係每位都會有.
言下之意就係傾得埋有緣份就自然會有.
都想分享一件事,就係小弟約足成個月先約到,實在太難約喇
不過其實係有原因既,原來囡囡之前放緊假,
吹水過程囡囡有提及,有謠言話佢比人包起左,
但其實佢係二月開始休息至最近先復工,不過信不信由你,我唔係當事人唔詳談.
老規矩,講下硬件野先
相頭: 9/10 外表二尾三頭,根據佢自稱既出生年份,唔會比我大好多(我都係廿中),可惜妝較濃
身材: 10/10 有前有後,ad相雖然有少量修圖,但係係真既,走腩但唔算好薄好瘦既身材,
身高約一米六左右,攬起上黎岩岩好可以聞到佢頭髮香味
環境: 20/10 冇錯,係爆分,佢間房痴線架,我以為係住宅黎,入門口係大廳,左邊係廚房廁所,廁所仲要乾濕分離,
另一邊有兩間房,左邊間關左門唔知乜房,右邊就係按摩房,而且佢間房既燈唔係我唔太鐘意既果種平時見開果d粉紅燈黎
溝通: 一般唔會有哩一項,但我要強調囡囡係普通話channel,不過同佢傾計時間過得好快,我覺得我同囡囡好岩嘴型

part1:
囡囡唔會全身都幫你按得好大力,但佢會問清楚你咩位比較攰,然後留力係你講既位置按
過程係唔hea既,一路會傾住計,好岩我,我好鐘意同人吹水,
但都係果句,未算係我想要既骨技,要我評分就係美容骨,二班中至尾,
不過有個野要讚下既,佢d野準備得好齊,天花有扶手,可以踩背,
佢會將你全身上下都踩暈曬(想要踩蛋蛋可以自行同囡囡商量,我就唔洗喇),
唔係死力同你死踩爛踩果種,係陰力同你慢慢踩,唔會踩到你叫救命,但踩完亦有少少鬆到,
推油方面我覺得幾舒服,一路傾計聽歌,可以放鬆心情,不過我唔太識分推油既好壞,所以唔詳細評價
不過值得一提係,part1雖然中間佢有時會洗下手去下廁所咁,但哩part既時間都佔左7 80分鐘

part2:
首先佢會抬高你對腳放上佢大腿,然後由後面幫你r下pp先,
r下r下佢會慢慢幫你推大腿筋,我個人覺得推筋哩part好舒服,
不過佢知道我好怕痕,所以好快就叫我轉身,繼續再幫我推左一陣筋,
然後佢會訓上黎,幫你bm波推,哩part配上佢副body我會比滿分,
如是者過左幾分鐘,下一步佢會半個身趴落你到,慢慢玩你細佬,手法溫柔,
不過由於小弟個小弟冇辦法享受太耐,驚忍唔住,而去到哩個時候已經超過左100分鐘.
之後果d唔太詳細講,不過我要再次強調,囡囡有講唔係每位會提供按摩以外既服務,
所以希望各位唔好抱住一種人有我就要有既心態過去問囡囡.
小弟影左張房間照片,回文可見, 配合埋慢歌,間房真係好有氣氛
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

如果覺得報告實用可參考就幫忙加個分啦,你既加分既小弟出帖既源動力

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 98威望 +1111 金錢 +1093 貢獻 +1097 信賴 +1104 收起 理由
Comeon00 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
塚田詩織 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
sundayboy + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hkgunners + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
tablet15 + 15 + 15 + 15 + 15
qwe456 + 5 + 5 + 5 + 5
fan514 + 10 + 10 + 10 + 10
Chrislee + 3 + 3 + 3 + 3 真實報告
琦玉老師 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
CarryLi123 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
detective_1 + 5 + 5 + 5 + 5
boscob + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
davewat123123 + 5 + 5 + 5 精彩內容
ll686761 + 15 + 15 + 15 + 15
Joseph + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
zpng1331 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
nbadotcom + 12 + 8 + 10 + 8 OKOK
ken1516 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

唔知點解個排版整左幾次都係痴埋一舊,放棄唔執喇
回復

高級會員

加分了,支持.

多謝師兄加分  發表於 2022-5-15 19:25
回復

金牌會員

多謝分享,自己覺得此囡囡好似好有仙氣,自已只可能遠望,不敢嘗試……但亦恭喜師兄成功一試,加分支持……

之前放緊假,e+唔難約,日日都有覆我wtsapp  發表於 2022-5-15 19:25
回復

禁止發言

回復

金牌會員

6600 發表於 2022-5-15 18:47
"不敢嘗試"   點解呢?

聽聞太難约了……
回復

1萬

論壇元老

以為佢仲放緊假, 都唔覆客添

之前真係放緊假,我近幾日wtsapp都日日有覆,雖然都係覆得慢  發表於 2022-5-15 19:26
回復

金牌會員

6600 發表於 2022-5-15 18:47
"不敢嘗試"   點解呢?

聽閾太難约……
回復

中級會員

最鍾意啲住家地方夠乾淨 希望有機會約到

佢個地方真係一百分,好過唔少人屋企  發表於 2022-5-15 19:26
回復

禁止發言

回復