新四台

USB新天地 - 樓上骨同好同樂會(延續狗仔師兄的精神)

高級會員

留個紀錄﹕

唔嘥大家時間,先開估﹕講嘅囡囡係金橋5樓嘅YY。

有睇過我之前報告嘅,應該都知我好想搵下YY,最近終有機會。各位都可能會記得,我都好鍾意灣仔Jenny,所以先旨聲明,以下我雖然會比較兩位,但絕對唔係話YY嗰樣好啲,Jenny就唔好;Jenny好啲,YY就唔好,我只係想畀個清晰啲嘅概念大家,無意貶低任何一位。所以如果Jenny睇到呢份報告,我講明﹕我仲好鍾意你架!一定會繼續搵你!最近冇出現只不過因為較忙過唔到海啫。

好喇,終於入正題,講下YY﹕

外表﹕中上上。Jenny給人嘅感覺係精靈醒目,YY就高冷啲、有女人味啲,不過只係講緊個樣,唔係性格,YY真人成日笑,而且仲好識氹人,好善解人意(呢點以下會再講)

身型﹕YY屬高佻model型。我大約高五呎五、六,YY同我差唔多,有我最鍾意嘅長腿,胸大少就介乎灣仔Eva同Jenny之間。不過,因為YY提及佢最近經常運動,所以身體柔軟得嚟手感緊緻(Jenny則係完全軟綿綿嘅綿花糖型),腰線條更因為咁非常明顯,成個人睇起嚟勁fit,兼令胸部睇起嚟更有睇頭——不過,我再三強調,我向來是腿控而非胸奴,YY嘅硬件,整體對我嚟講絕對係上上之選。

服務﹕第一樣最難忘嘅,係沖完涼YY會好細心咁幫我抹身;第二樣就係我個人唔太多好揼骨,所以只揼咗一陣,好舒服嘅,不過最難忘係我叫痛嗰時,YY會扮住呻吟聲咁同我一齊叫,令我痛都痛得好開心——難得遇到一個細心又識幽默嘅靚女,嗰刻我就知道,同YY一定可以好好玩…

我第一次搵佢嗰時,要嘅服務係700全清嘅P2,細節唔講咁多喇,總之YY自動波就已經好舒服,我再提出嘅要求亦全部得到滿足,佢更加會細心咁留意到我嘅喜好,再係呢啲節眼位上加多幾錢肉緊,梗係唔難令我身心都「衝上雲霄」…不過,整個過程我最難忘嘅係,有一刻當佢瞓係按摩床上,我企起側邊用口手係佢全身漫遊嗰時,我居高臨下咁見到佢個副對我嚟講係近乎完美嘅身材,嗰刻嘅視覺享受同衝擊,真係突然令我覺得好幸福…

不過我將YY封做女神嘅原因,最主要其實係隔咗一排先有嘅P4——呢part我就肯定唔係個個客都會有喇!

話說搵YY嗰日我咁啱賴咗啲麻煩嘢,所以忍唔住對佢呻咗幾句,到我第二次再約佢嘅時候,佢已經主動係啲message到問候我。我其實最初都唔多相信,因為講真我唔靚仔又唔多特別,所以覺得佢應該冇咩理由會記得我。點知一見面,佢竟然真係記得晒我之前呻嘅嘢,個刻我真係好感動,我相信,佢真係個好真心嘅人!老實講,出嚟玩除咗求肉體滿足,係某程度上,都想有啲心靈嘅慰藉,何況關心你嘅仲係一個有MODEL身型嘅靚女——呢part就係我獨有、最難忘珍貴嘅part 4喇!

至於點解會出報告呢?除咗YY真係好之外,最主要原因係之前停咗好多年冇出嚟,舊年突然身痕復出,都玩得好開心,難得遇到我到好perfect嘅YY同超好玩嘅Jenny,我唔打算再試新架喇,亦準備忍住唔再上嚟論壇,減下減下啲誘惑,再慢慢減下減下出動嘅次數,再次改「邪」歸正收番山,所以呢份報告就當係我嘅最後貢獻,多謝之前提供電話、答我問題同畀過意見我嘅各位,多謝晒!希望各位都搵到自己嘅女神啦!

評分

參與人數 6威望 +86 金錢 +86 貢獻 +86 信賴 +86 收起 理由
warhammer2 + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
a628629 + 15 + 15 + 15 + 15
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hara + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

中級會員

shouldstop 發表於 2023-5-8 01:10
留個紀錄﹕

師兄小心不自覺沉下去,保重
回復

高級會員

tpq114 發表於 2023-5-8 18:37
師兄小心不自覺沉下去,保重

多謝提醒!不過放心,應該OK嘅,年輕時慘烈地沉過幾次,而家老咗,好明白出嚟玩同搵個另一半嘅分別嘅!不過都真係好多謝你咁講!
回復

1萬

論壇元老

P4 都要小心啦 先可以長玩長有
回復

2萬

論壇元老

shouldstop 發表於 2023-5-8 01:10
留個紀錄﹕

師兄恭喜你玩得開心。請問你所講P4係乜?
其實隱藏服務未必個個有,也可能是所有熟客也會有。無論点都好,都無需公開嘅,留返D空間俾囡囡自己發揮咪仲好。純粹吹吓水,再次恭喜師兄玩得開心。
人不犯我,我不犯人。咪阻住本座雅興同囡囡happy
回復

金牌會員

P3聽得多 P4係咩?無套?
回復

高級會員

samconhk3 發表於 2023-5-9 16:35
P3聽得多 P4係咩?無套?

嘩嘩嘩!唔好誤會!絕對唔係!P4只不過係話YY之後仲記得我,仲有關心我,我覺得好開心啫!

一定唔係無套,千祈唔好誤會!
回復

9萬

高級元老

論壇元老最佳新人

Yellowgreen323 發表於 2023-4-8 12:43
樓主係咪可加入DM list,?
等大家注意

多謝師兄資訊
已update左係DM負評專區

回復

禁止發言

回復

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

BryceWayne 發表於 2023-5-16 16:45
JDFL 14D8 LILY宜家真係 PART 1 又差 一路玩電話一路按 仲要係摸皮個隻 。PART 2 仲衰 一路 ...

哇 跌watt跌到咁 唔憂做即刻態度差 sosad

佢可以退休了  發表於 2023-5-16 16:53
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復