新四台

樓主: wawawa168

40天8訪蘇杭標誌大波美骨囡姗姗(Suki)

中級會員

the report is very attractive. want to try
回復

2萬

論壇元老

johnya2000 發表於 2021-12-17 12:38
the report is very attractive. want to try

師兄,你好。已PM你了。
人不犯我,我不犯人。咪阻住本座雅興同囡囡happy
回復

高級會員

請 pm
回復

高級會員

在某論壇有人話哩篇嘢( 内容一模一樣) 係打手所為, 師兄睇路
回復

2萬

論壇元老

Ralph3388 發表於 2021-12-17 22:23
在某論壇有人話哩篇嘢( 内容一模一樣) 係打手所為, 師兄睇路

師兄,乜有規定一個客人唔可以在不同平台分享食後感嘅咩?個邊兩位別有用心師兄欺凌囡囡有目共賭。兩個平台都先後有用家讚囡囡点解你又唔提出呢?

難道閣下又係果邊兩個賬号分身?我在此平台貼三個帖亦有在另外平台分享。幾位囡囡本身就係火紅服務好。自然惹到別有用心嘅人去揾著數,或引來同行抹黑。囡囡唔妥協就抹黑囡囡。

可惜呢啲行為一早被睇穿。一個賬号唔夠,就揾第二個賬号去做。可惜係囡囡無受影響,仍然有好多好師兄証明到囡囡係靚女有服務。

回復

2萬

論壇元老

師兄你好,已PM你。
回復

2萬

論壇元老

Ralph3388 發表於 2021-12-17 22:23

師兄,点解唔提吓仲有其他真實用家回帖呢?以下是其中一位用家網名小王字回帖

尋日試左頭鐘

其實由第一個帖(幾個月前), 已經透過ching, 得知廣告而拎左聯絡電話

可惜每次骨/心癮起時(即興)都未能入閘

咁森林咁大, 又兩手準備下, 唯有約其他啦

到了kkkk兄又出帖, 又R起我既心癮/好奇

星期一 10點幾試WHS問下, 最後確定星期三11點

入閘時間:1240-出閘時間1420

過程同CHING描述差不多

會翩食,  但唔會密食

多謝 KKKK兄, 打幾隻字支持下

號外: 明明約了11點, 點解1240先入閘???

因為美女話原來約了10點係世貿中心做皮膚護理, 所以要求推遲

有睇新聞都知世貿尋日12點幾火燭

我仲同美女講, 好彩我約左妳, 妳趕返黎, 我做左妳...救命恩人。
回復

2萬

論壇元老

wawawa168 發表於 2021-12-17 23:45
師兄,点解唔提吓仲有其他真實用家回帖呢?以下是其中一位用家網名小王字回帖

囡囡唯一缺点係高質難約,仲要唔催鐘。我同小王子帖都有提出過。
回復

2萬

論壇元老

wawawa168 發表於 2021-12-17 23:47
囡囡唯一缺点係高質難約,仲要唔催鐘。我同小王子帖都有提出過。

欺凌囡囡呢啲人,相信在呢個圈中只佔極少之又少「不正常男人」。因為大部份師兄都係正常嘅正常男人。

今次呢條帖竟然將呢度啲「別有用心」「唔正常男人」引晒出嚟,真係大開眼界呀。
回復

高級會員

wawawa168 發表於 2021-12-17 23:37
師兄,乜有規定一個客人唔可以在不同平台分享食後感嘅咩?個邊兩位別有用心師兄欺凌囡囡有目共賭。兩個平 ...

你駛乜咁大反应, 係唔係寫手由其他師兄自行決定, 我有我嘅鉄腳唔会搵你啲女, 總之你唔係果啲收钱寫報告或者借为囡出報告而搲额外服務嘅人咪得囉.继續你嘅又多又快又準嘅pm 啦.(如果可以逐個计錢都幾和味, 唔係話你呀)你自己都識講有分身帳號啦, 点知果個小王子係咪同一個人呀.
回復