新四台

樓主: jadedragon7788

SSP 電約BoBo,估唔到有Nuru玩!

高級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-5-20 18:47
應該30中左右

應該唔只掛
回復

禁止發言

回復

禁止發言

回復

高級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-5-21 12:14
年齡呢啲野,有時係燈光下同無燈光下睇,會差幾歲
所以唔使太認真嘅

熄哂燈bobo應該18歲
回復

高級會員

林友德 發表於 2022-5-20 18:42
相頭唔差 大慨咩年紀左右?

三年幾前在永崇樓就三十中至尾。
當時佢好保守, 只會間中做BM。
回復

高級會員

相頭你俾幾多分呢?
我已加分
回復

2萬

論壇元老

尋日中午咁啱路經SSP,見有兩個鐘空檔時間,就諗住約Bobo睇吓有冇機會試吓佢嘅Nuru,但我真係諗住試吓約,如果佢話要等一個鐘以上我就唯有放棄,但佢竟然話15分鐘後可以,我就即刻連午餐都唔食第一時間過去,俾小弟嘅小弟開心咗先,因為佢都谷咗成大半個月喇。  上到佢工作室後同佢對望一陣,大家都有啲似曾相識感覺,不竟之前永崇樓時期佢比較偏向保守,我只係搵過佢一次,反而佢搬咗之後續租佢個單位嗰個囡囡接觸比較多,但因為上年我唔見咗部電話冇晒聯絡資料,之後個囡囡又搬走咗,所以到宜家都搵唔返佢。  講返Bobo呢度,佢好溫柔咁問我想做邊個plan,我見時間都好鬆動就話做Nuru 90分鐘,佢就好開心攞一次性浴巾俾我叫我沖涼先,仲提我記得洗乾淨小弟弟嘅前後左右。  沖完涼瞓上按摩床後,佢就開始幫我按,佢知我唔係太受得力,就用佢平時嘅7-8成功力按,但我都覺得好舒服好受用,同埋佢真係好好傾,仲一齊開開心心講返以前永崇樓同SSP啲往事,完全唔係只係顧住揼而冇交流嗰種。  就係咁傾吓揼吓就到咗part 2時間,佢叫我抖一陣去準備啫喱,返嚟就幫我後面搽滿啫喱開始用佢個胸同妹妹同我後面推同磨,嗰一刻真係覺得好有驚喜同超舒服,同我之前嘅Nuru經驗完全唔同。  大約背脊同patpat磨咗十幾分鐘就叫我轉身,又係用波波同妺妹繼續磨前面,小弟弟亦由半硬去到全硬狀態,跟住佢掉轉身用一個69姿態瞓上嚟磨,我見到佢妹妹形狀好靚好淺色,完全唔係黑鮑反晒唇嗰啲,嗰一刻我有啲衝動想錫落去,但見到咁多啫喱驚唔食得,最後改用手指同佢妺妺按摩,佢都好有反應咁呻吟咗出嚟話好舒服,按咗一陣我就打蛇隨棍上問佢可唔可以做埋,佢就坐起身用又嘺又喘嘅聲音講唔得,跟住用妹妹磨我支棍,正如有師兄講咁樣磨掍真係爽過戴套做,磨咗幾分鐘終於忍唔住發射。  之後我見過晒鐘就去沖涼、著衫、俾家用走人。我睇返時間由入門口到出門口足有100分鐘,我諗下次有機會一定搵佢返啅。

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +15 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

好難忍得住
回復

禁止發言

回復

金牌會員

請問係6760果位?
回復