新四台

查看: 12038|回復: 59

SSP全能熟女雯雯

金牌會員

小弟因為鐘意按摩真係要鬆所以致力推介P1高手為主,而且我呢個窮L需要價錢實惠,一個月去幾次都唔心痛,見舊網同宜家新網都好似冇人講過佢,所以今次推薦一個性價比勁高嘅骨手比大家參考。

姓名:雯雯(其他台有廣告)
地址:SSP鴨記住宅單位(之前在長沙灣)
年齡:目測4尾
樣貌:五官端正,熟女,身高大概5呎2
,少肉地皮膚白,B+波
價錢:$500 / 90 分鐘

翻食之數 : 10/10 (翻食多次)

疫情前有一次膽粗粗搵啲住宅式冇粉紅燈嘅地方按,見到佢係長沙灣某間酒家樓上(現已搬到鴨記),心諗平平地就去試一次。點知有驚喜成為主力之一。
第一次去佢著左件自己剪爛左穿晒窿嘅TSHIRT真空,心諗唔通係伏,沖完涼上床比佢按就知我誤會左佢,每次都比佢禁到要生要死,肩胛骨,斜方肌,胸口,田雞式按大脾,每次都比佢按到出晒汗,佢亦都按到出晒汗,佢亦都鐘意講野,開朗,但唔煩好快就過左個幾鐘,到轉身出火,相當有驚喜,重甜,可能知自己需要靠服務去留客,除左P3之外,我諗佢都會滿足大家要求(緊記尊重囡囡)。

岩食嘅師兄食完可以係呢到講返食後感,比大家多個選擇。

評分

參與人數 14威望 +221 金錢 +221 貢獻 +221 信賴 +203 收起 理由
manc + 18 + 18 + 18 精彩內容
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
a1638 + 8 + 8 + 8 + 8 精彩內容
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Bitchmaster + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
teachan007 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
zpp4567 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Yancheung + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30

查看全部評分

回復

高級會員

4尾中女,咪搞
回復

中級會員

單位環境如何? 乾淨企理都可一試
回復

中級會員

4台搵唔到廣告,唔係4台?
回復

金牌會員

relieveme 發表於 2022-5-20 01:08
單位環境如何? 乾淨企理都可一試

乾淨,住宅單位
回復

金牌會員

relieveme 發表於 2022-5-20 01:15
4台搵唔到廣告,唔係4台?

試吓搵埋其他台,因版規問題唔可以講咁白,請見諒
回復

高級會員

好神祕喎,冇P3但可滿足大家要求
回復

高級會員

如果唔計較年纪/相頭的話, part 1/2 是 無得輸
回復

高級會員

kingofhorse 發表於 2022-5-20 01:31
好神祕喎,冇P3但可滿足大家要求

女女全清BD推油
回復

中級會員

sound's good ,worth to try
回復