新四台

查看: 16014|回復: 62

性價比高的樓上骨

高級會員

跟其他師兄推介的。。。。
囡囡:雯雯
地址:SSP電約
年齡:估計4尾
樣貌:C9樣
,皮膚白,C波,屁股大及有肉
價錢:$500  90 min

都找佢按了很多次了,鐵胆之一。

Part1:
技術比一班頭之上,次次都比佢按到死去活來的,穴位超準,踩油背技術高,按法獨特的,有興趣的師兄親身去感受吓吧,小弟就不多說了,都有其他師兄出過佢的報告。
Part2:
全高清,用屁股來推油全身,又用妹妹磨小弟,全程又摸不格手(緊記尊重囡囡),直接磨到火山爆發出。

Ps: 小弟幸運次次都有囡囡自動解鎖服務,解鎖同增值之間分別在於,前者不用加錢就享有,後者就算加錢也未必有的。

評分

參與人數 17威望 +246 金錢 +249 貢獻 +250 信賴 +249 收起 理由
ansonxyz + 5 + 10 + 10 + 10 精彩內容
newxmen + 3 + 3 + 4 + 3 精彩內容
wickychan08 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
Tiger + 16 + 16 + 16 + 16 精彩內容
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
!QQ! + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
sukibbho + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
PRCFG + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Joseph + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
Slowgun + 14 + 14 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 支持冷門報告
Milkchocolate + 11 + 9 + 8 + 8 我很讚同
daddydelay + 12 + 12 + 12 + 12 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

師兄係咪鴨寮街果個?
回復

1萬

論壇元老

請問師兄,雯雯宜家喺ssp個環境,係咪都算唔差呀?同埋係唔係有時會搵替工幫佢揼架呢?
回復

高級會員

苦笑這孤城 發表於 2022-8-14 14:50
師兄係咪鴨寮街果個?

而家在汝洲街
回復

高級會員

daddydelay 發表於 2022-8-14 14:54
請問師兄,雯雯宜家喺ssp個環境,係咪都算唔差呀?同埋係唔係有時會搵替工幫佢揼架呢? ...

新裝修,乾淨,沒有喔,只見佢一個,同埋得一張骨床
回復

金牌會員

師兄有解鎖,即係有p.3,我都試過一次,見到全清反而冇胃口,有p.3都唔想要,因為年紀大同下垂-

評分

參與人數 1金錢 +25 收起 理由
dawning + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

Leekashing 發表於 2022-8-14 15:35
師兄有解鎖,即係有p.3,我都試過一次,見到全清反而冇胃口,有p.3都唔想要,因為年紀大同下垂- ...

呢位師兄又唔使講到咁白嘅!人人個offer都可能唔同,無謂令囡囡難做啦!
回復

金牌會員

小第求重炮手,請師兄pm聯絡方法,謝謝!
回復

金牌會員

雞爺 發表於 2022-8-14 16:54
小第求重炮手,請師兄pm聯絡方法,謝謝!

好認同你的講法,有得一定有失,我都注重骨技,而後生係多咗但真係識揼的唔多,500/90mins 真心抵玩,又鬆到又出火,感謝出報告,有時500/60mins 入閘出閘都唔知做左d 咩,所以而家寧願去正骨2part 90mins 300$,再去快餐300算
回復

高級會員

Milkchocolate 發表於 2022-8-14 17:26
好認同你的講法,有得一定有失,我都注重骨技,而後生係多咗但真係識揼的唔多,500/90mins 真心抵玩,又 ...

同意,而家有好的骨技師,就不用二頭走呀
回復