新四台

查看: 8160|回復: 53

A0仔太子回憶

7萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

嗨咁多位新四師兄,又係小弟A0仔做微薄貢獻嘅時候。最近對我地嚟講最大件事都莫過於新四間歇性封關,搞到小弟擔心係咪又要重新開始,好在依家正常返,希望高層可以正視呢個問題。今日再翻食鐵膽漢威Suki,無謂再出包膠,所以就出返份回憶包膠happy下。

名稱:晶晶
地址:金輪大廈,都係十五六樓咁上下
價錢時間:3魚半定4魚90分鐘(總之好抵)

P1: 人仔細細,但係都算有啲力水,不過不失嘅二班骨
P2: 全清,有花式撚雀,當日佢電完髮啲藥水味搞到興致大減
相頭:普通大陸中女樣,年約四十中,唔明點解好多師兄覺得係三尾
身材:A波,整體偏瘦
服務:非常熱情,好多野講
總評:基本上冇衝動翻食,相信唔少人都係試佢嘅撚雀技術,同埋係糧尾之選

名稱:Joyce
地址:金輪大廈,好似係十六樓?
價錢時間:4魚90分鐘?

P1: 試過最靜嘅P1,印象最深刻係推大髀筋勁痛,小弟嗌痛只換來一下笑聲
P2: 少數會自動解上甲嘅技師,整體正常,會趴住你出火
相頭:非常普通嘅住家味中女,冇記憶點
身材:冇乜突出嘅地方,對波有啲漏氣
服務:不過不失
總評:各方面都好平庸,但係好評唔少,可能真係小弟口味唔同

名稱:Elaine(已上岸?)
地址:金輪大廈,唔記得幾樓
價錢時間:6魚90分鐘?

P1: 一班尾,手法純熟

P2: 喺摸黑嘅情況下出左,好冇癮
相頭:似郭晶晶係真,不過係四十中師奶版,俾包膠誤導左以為係靚女,唉
身材:好豐滿,如果唔係摸黑就正
服務:唔記得具體點,不過一定唔會DM
總評:最可惜都係要摸黑

名稱:安娜(仲有冇做?)
地址:嘉業大廈,電約
價錢時間:5魚90分鐘?(解甲加1魚)

P1: 好唔專心,成日話想開大,會用機器拔罐同有刮痧

P2: 全清,幾好玩,仲有得任影
相頭:好有韻味嘅五十路眼鏡熟女,搞到小弟忍唔住同佢小車
身材:五十路嚟講好好,除左對石頭波+假pink lin
服務:除左P1唔專心之外都唔錯
總評:石頭波=冇下次

最後係程程,詳情可以參考小弟上一篇包膠。今次包膠係咁先,多謝收睇,完!

評分

參與人數 18威望 +321 金錢 +321 貢獻 +321 信賴 +321 收起 理由
manc + 6 + 6 + 6 + 6
abcomg + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
clong8 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
wawawa168 + 20 + 20 + 20 + 20 支持Bro.
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
鬍鬚仔 + 5 + 5 + 5 + 5
angelbaby + 15 + 15 + 15 + 15 支持師兄
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
ma9509 + 20 + 20 + 20 + 20
qqkingkong + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
TaPakPak + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gnuelsamoht + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
rocoo + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
daddydelay + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hermann + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

高級會員

Joyce床邊機only 而家全程戴口罩
回復

禁止發言

回復

3萬

論壇元老

想試elaine。已經太遲

可惜  發表於 2022-7-18 22:47
回復

中級會員

金輪,红聯,8珍全是中女
回復

1萬

論壇元老

Elaine真係好正!揼得好唔在講,仲有暗藏P3,好有feel!可惜已經上岸!但都恭喜佢!

暗藏P3 加埋暗房 暗上加暗  發表於 2022-7-18 23:09
回復

2萬

論壇元老

我只試過已退役嘅Elaine, 對我來說, 中規中矩
太子唔係咁就腳, 選擇唔多,
進我會去深水埗, 退就去旺角
兩地都多多選擇

睇嚟退下火線嘅Elaine已經收埋當初果團火 對小弟嚟講 九龍=唔就腳 SSP就更唔就腳 太子都唔錯嘅 金輪係糧尾之選  發表於 2022-7-18 23:19
回復

金牌會員

師兄晶晶有冇開工?是否搬左

唔清楚  發表於 2022-7-19 10:32
回復

中級會員

宜家想搵個同Elaine差唔多ge都唔易
回復

1萬

論壇元老

奇怪寬油師兄,反而對Amy無性趣喎?

始終對五十路有少...少卻步嘛 當然有韻味就另計  發表於 2022-7-19 10:34
回復