新四台

USB新天地 - 樓上骨同好同樂會(延續狗仔師兄的精神)

中級會員

dcboy 發表於 2024-8-14 15:02
其實囡囡有無餐牌,定係任距講呀

我wts問佢,佢話包埋,原來係貴plan先包,當時無心機再問,米(揼)700 + (p3)500 + 環吹300 = 1500,佢攬埋米話加鐘傾吓計談下心哥d,哥刻米比左錢就走了
回復

中級會員

比佢張相呃左,開門我睇到係差唔多,但身體就睇唔到啦,好殘羅,對波又跌又撻,吊得耐又話得未,最差今次體驗
回復

中級會員

我平時揼下骨,捻住試新野,點知出事,剛剛爬文見到一樓一哥邊有師兄吊晒鬼先知自己衰左
回復

中級會員

我係斯文人,無謂同佢理論,去一次等於我平時2次,荔56真係食錢鬼地方,今次真係失能敗
回復

3萬

論壇元老

Horse1234 發表於 2024-8-14 08:03
昨天去睇6台 , 見到太子樓上骨罌栗花 , 睇相捻住好索啦 , 上到去係對到樣 , 不過好殘羅 , 我指波D , 皮膚係 ...

馬兄,樓下有個 “掃雷專區” 帖,提議放這 DM 報告放落專區
回復

中級會員

不好意思,看不見,指點一下
回復

3萬

論壇元老

Horse1234 發表於 2024-8-14 18:58
不好意思,看不見,指點一下

係呢處

掃雷勇士專區
https://www.new141.online/bb/for ... 39&fromuid=8361
(出處: 新四台)
回復

1萬

論壇元老

Eatbehindtiger 發表於 2024-7-26 12:57
其實上黎搵report
都係唔想DM晒錢
決定自己都要貢獻一下

娜娜果度師兄形容得好好,不善辭令,但又唔係無禮貌,我都覺得佢衣著一般,似落街衫多過開工,至於講野就,試過佢問我鍾意推油定揼骨,我話鍾意推油多啲,咁佢好快反應就話「咁即係唔使揼骨啦」我果下以為佢hea揼囡,我再同佢解釋番佢先明,而且仲揼得幾落力,所以我覺得佢唔係無心機做,係唔識講野,我有試nuru,基本上成隻蜘蛛精咁,100蚊抵加既,除左衫就腰短啲囉。
回復

中級會員

Redbullchan 發表於 2024-8-18 15:19
娜娜果度師兄形容得好好,不善辭令,但又唔係無禮貌,我都覺得佢衣著一般,似落街衫多過開工,至於講野就 ...

可能個人問題,我鐘意靜靜地享受。 娜娜我最近第一次搵90分鐘nuru.
P1: 問我邊到累, 我話小腿
之後8成時間小腿。
而佢揼同推個時都好唔專心,感受下都會感受到。 手法單調,單手推,花樣很小。
初初問我信用卡點用點還錢、我都認真地hea答左一陣, 諗住佢會明啦.
點知過左一陣耐唔耐都聽到佢手機響訊息,佢都有睇, 咁我都理解既,做生意要處理預約。
但慢慢發覺佢係咁同人訊息。(一心二用單手推油好耐)
原來佢tg緊141既agent,話咩轉制度儲值課金乜乜乜咁。 佢問我咩黎睇唔明, 我話我睇到唔係咁好wo?
之後佢停手拎部手機俾我睇對話.. 仲播條介紹片俾我睇,話佢唔明佢講乜.
我心諗我後揼骨享受架 咩料呀…
對我黎講成個體驗極差。

P2:  
真係GG精上身,真厲害! 但我就唔係好感覺到享受。
最後騎上黎蘑.. 唔知點解0 feel. 想望下係咪磨唔中,但黑蚊蚊咩都睇唔到。 最後手打發射。

P2佢的確落力, 但P1係咁騷擾同唔專心真係搞唔掂。

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +40 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
dawning + 25 + 25 真實報告
dcboy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

CH0088 發表於 2024-8-27 15:35
可能個人問題,我鐘意靜靜地享受。 娜娜我最近第一次搵90分鐘nuru.
P1: 問我邊到累, 我話小腿
之後8成時 ...

“黑蚊蚊咩都睇唔到”

係無開燈 定 森林太蔭深呀, 師兄
回復