新四台

查看: 14505|回復: 67

初試五寶嘉嘉 空中飛人

高級會員

姓名:嘉嘉
地址:五寶 9/F G3
樣貌:少有氣質女, 個樣無咩撈味  高約167cm  年齡三十頭,皮膚似廿六七    個頭細細 臉尖尖 鼻直  所以望落好標緻    但眼沒有很大, 對眼大啲鼻細D就似苟姑娘      Cup手B奶
有腰線 但有小腩  腳正常無特別幼

Book mark 咗嘉嘉幾個月,但試過約三次都不成功,第四次我早三天預約,OK。 嘉嘉前一日仲有提醒   加分
其實有緣 有機約到即日,可以試試。

今天落雨,我早了十分鐘到,幸好可以早入
上去襪都濕晒,囡囡竟然走去幫我用風筒吹乾對襪,呢個舉動好體貼 有少少觸動到我,老婆都未試過幫我吹襪

然後服務開始,我就知點解啲人話係廣告打手
囡囡嘅莞式服務,應該係一個公式化流程    做到好極緻...  

利申:未做過莞色,我只能講我有咩體驗。  
Service 揀咗 $1000/ 90分鐘
沖涼有洗蘿椅,坐定定就得
諗起去日本玩嘅服務,正~

上床有十招會經歷,講我比較深刻幾嘢
水背,含啖水遊走你全個背面,包括patpat 同腳
去到PATPAT 同大脾好敏感  好正

毒龍  我拒絕了,但囡囡話想做足比我
我就試咗.... 佢好用心有鑽超過五分鐘,舒服嘅,但我都係唔太鍾意毒龍呢個發明..  我覺得做服務嘅人都唔會鍾意做,諗到呢度 我就唔太會享受

口沙  用個口吸起你背面D 肉然後遊走全背,我係Feel D肌肉有被伸展到   感覺好新奇  舒服

按摩  係一個按摩流程  很夠力  能放鬆肌肉   不錯

空中飛人   重點! 空中飛人
天花有條Bar 有條瑜珈布,佢坐咗上去,
然後佢一個反身倒吊個人,雙腳靈活咁勾住最頂嘅瑜珈布,佢個頭就已經含住咗細佬
佢用手借力,開始整個人柔柔地含住細佬旋轉四圈,成個畫面好靚,好震撼,而最頂嘅瑜珈布已扭成螺旋
當佢鬆開手時,瑜珈布反方向 緩緩而流暢地旋轉四圈,口不離J ,好刺激,真係少啲定力都唔掂
嘉嘉會順勢再轉幾圈,再放手,又再轉幾圈,來回4 轉左右我叫停咗
真係頂唔順   好爽,佢話轉多兩圈我會爆,我認.. 係.. 所以要停
我問佢暈唔暈,佢又話唔暈,即刻就落嚟吹
嘉嘉口技係試過嘅Top 5   無齒感,好舒服

頂唔順包膠PART3,   由慢到快,水愈來愈多,之後嘉嘉無啦啦停咗  話: 射咗
我話無丫, 佢話係佢射咗   我呆咗一呆,未聽過女仔咁樣形容高潮, 我話舒服就好
然後就繼續,  我都好舒服,唔想轉POSE,唔想停  男上左約四分鐘就完

妹妹多水,雖然沒有很緊,但包住晒細佬,溫暖舒服,感覺唔錯

完事有啲後悔,下次要轉多一兩個姿勢試試  哈哈

嘉嘉叫我唔好寫報告,因為有人話佢請打手
但我覺得值得SHARE (已問准嘉嘉,當係我幫佢平反一下)
真係有個好嘅體驗

總結:
外表: 8/10  頭細臉尖   樣標緻,未到好靚,但有氣質,身材幾好 帶小腩。波軟身好手感
服務:10/10   出面$2000  都唔會有咁嘅Service

外表幾好,體驗好好,服務做到加零一,
但無沉船感覺 , 幾好

翻食機會好高

嘉嘉做多幾個月就回鄉過年  唔知返唔返 (更新:仲有4個月走)

真心分享
大家如果覺得好嘅加分支持,唔好嘅可以比吓意見

評分

參與人數 34威望 +505 金錢 +515 貢獻 +520 信賴 +495 收起 理由
Gman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
單練魔人 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
huijoehuijoe + 5 + 5 + 5 + 5
Hkpostman + 10 + 15 + 15 + 15 精彩內容
good123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
^^^ + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
kl8172 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
goubobo + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Leekashing + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
!QQ! + 20 + 20 + 20 + 20
nicole!! + 15 + 15 + 15 + 15
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
newvlt + 15 + 15 + 15 + 15
devilb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
zpp4567 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
fo2 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
RCMP + 15 真實&非常用心報告

查看全部評分

回復

中級會員

有排都未過年呀!誇張左
回復

1萬

論壇元老

DavidMAN 發表於 2022-8-31 02:46
有排都未過年呀!誇張左

C HING, 囡囡話做多幾個月就回鄉過年,