新四台

查看: 22089|回復: 315

尖沙咀電約-Sasa [揼骨唔差之餘, 腳交功夫仲一絕添]

1萬

論壇元老

工作室: 電話預約
地點: 尖沙咀加拿芬道

技師: Sasa

新四廣告: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18249

樣子: 7分
我睇落似35, 順眼輕熟女

身材: 8分
適中型, 唔瘦唔肥, 著左件黑色低領連身裙, 顯得對奶都幾大

服務: 9分
Part.1有水準, 亦有心做。而Part.2亦好賣力, 佢都係sell服務為主, 仲有不得不提嘅腳交

環境: 9分
Spa房格局, 佢話係同一兩個姊妹夾錢租來做事, 佢咁講, 我唯有信

P1: 我自己沖完個熱水涼, 就瞓上床等佢開波。佢有問下我邊度攰, 然後佢按左幾下話我有啲位幾緊下, 就提議先踩背, 踩鬆下先。佢一上床, 雙手舉高扶住天花板上兩條鐵通, 就企喺我身上行走, 來來回回幾十次, 我感覺到佢係利用腳趾公加埋佢個腳踭鋤落去我啲穴位度, 加上佢識就住啲力度, 唔會將佢成個人嘅重量壓落來我身上, 感覺真係幾舒服, 間唔中仲聽到幾下啪啪聲添。踩左陣, 我確實feel度自己有啲位置係鬆左。跟住佢就落返床轉返用手, 同我按埋未完全鬆曬嘅位置, 其間佢仲好似有意無意咁碰到我小弟弟位置來挑逗下我, 呢啲小動作真係增加我啲咸濕嘅期待感。畀佢按下又按下, 好快就幫我推埋油, 去到呢刻畀佢按完踩完, 再畀佢上上下下咁用力去推油, 搞到嗰刻我成個身輕度好似識飛起咁。

P2: Sasa簡單清潔下我身上啲油, 佢就解甲, 再喺我身上倒啲Nuru油, 就好貼身咁用佢對軟綿綿嘅大奶奶, 幫我全身漫遊, 真係好L舒服, 佢推完我背脊Nuru, 我就反轉身, 再畀個正面佢幫我推埋前面, , 由於我嗰刻情緒升溫, 所以忍唔住去考個車牌, 點知又畀我考到, 依家咁好feel, 我就當然唔客氣繼續去反攻Sasa, 先來個揸波龍爪手, 然後我偷偷地伸出一隻手去摸西, 突然我聽到Sasa喺度呻吟起來, 好似好享受咁, 唔理佢真享受定扮享受, 最起碼呢刻我係好受落。玩到咁上下, Sasa問我要唔要腳交, 試問呢刻我又點會say no呢? 跟住佢就去左床尾, 然後伸長隻腳, 用腳趾R我兩粒Lin, 慢慢再好自然咁向下移到我春袋, 用佢啲腳趾係咁推, 跟住再雙腳腳板夾住我小弟弟轉下轉下, 再chok下chok下, 突然畀我諗到呢個動作好似鑽木取火咁。鑽到無幾耐, 佢對腳慢慢向上移到我龜頭上, 用陰柔嘅力度去磨, 本來已經玩到我小弟弟好敏感, 原本我想用念力忍住, 再畀佢服侍我多一陣, 但真係確實頂唔順, 就喺呢刻, 我射到佢成腳都係, 好AV式咁完左呢件事。  

收費: 1000大洋
時間: 1小時

翻食指數: 9分
其實我已經搵左佢兩次, 同佢熟左, 佢份人會越來越調皮, 會同我講好多有味笑話, 所以有時間, 我會繼續搵佢。因為佢除左腳交好玩之外, 其實揼骨都幾得下。  

由於第二次搵佢, 同佢熟左, 所以有幫佢影幾張相出份報告, 希望大家幫手加下分支持下, 謝謝大家!

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 45威望 +616 金錢 +611 貢獻 +601 信賴 +571 收起 理由
gymness + 15 + 15 + 15 + 15
cchun802 + 15 + 15 + 15 + 15
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
f92 + 15 + 15 + 15 + 10 真實報告
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
bizzzz + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
boscob + 5 真實報告
Patchan + 15 + 15 + 15 + 15
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
鬍鬚仔 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
scmtb + 15 + 15 + 15 精彩內容
joojoolee + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ma9509 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hamcake + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
mmfun + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
gordon4141 + 15 + 15 + 15 + 15
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
happysystem + 15

查看全部評分

XOXOXOXOXOXOX
回復

高級會員

靚女,搵次要試
回復

1萬

論壇元老

腳交唔係個個女仔都識, 睇完你報告, 我都想試下
回復

1萬