新四台

查看: 12832|回復: 62

灣仔電預 : Amanda 男潮吹體驗

中級會員

名稱: Amanda
地區: 灣仔
地址: 軒尼詩道 172 - 174 號光裕樓  
價錢: 800
服務時間: 60 min
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18277
翻食指數: 9.0/10

睇廣告有得玩男潮吹, 未玩過都唔知係點, 就試下Whatsapp約. 地點都OK地鐵過去好快到,一出地鐵就到啦,真係好方便。

Amanda真人都幾唔錯, 後生女又順眼, 都算吸引, 有少少似後生時期張柏芝, 佢個Body就更係堅, 全走肥, 個body shape好靚, 少女感十足, patpat仲要大又靚, 如果係條街見到, 係會不停及佢.

沖完身出來, 會用毛巾幫我抹, 又問我熱唔熱, 可以開大一D冷氣, 幾體貼, 用既力度適中, 都有少少功架, 會好有禮貌問我邊度想按, 要唔要大力D, 我同佢講我對腳主要係小腿有D累, 佢會主動按多一點呢部分, 按得算有板有眼, 當然重點還未到, 同佢傾計都係一種享受, 講野都好斯文, 帶點書卷氣息, 話題都多, 佢講多過我講, 性格上都係活潑開朗, 唔會介意咩都同我講下.

聽到Amanda開始除衫, 及到佢著黑BRA黑底, 我最中意黑色, 忍唔住起身隔住Bra bra底底非禮佢, 真係好正, 玩玩下就幫佢除清, 身形好靚, 做NURU, 好爽, 正面係上面用patpat推, 睇到我眼定定, 忍唔住要食奶, 下面就用手指捽妹妹, 水份好高, 佢教我要刺激邊個位, 聽到呻吟聲真係high, JJ扯行左, Amanda出手chok, 我就食奶, 食住奶爆發, 我仲爽緊既時候, 佢叫我要放鬆, 佢就投入刺激個J頭, 有想柯尿既感覺, 同埋好淵, 佢話唔好忍, 放出來又會有另一種感覺, 之後真係噴佐出來, 噴佐好多水, 感覺好特別, 唔識形容, 同埋好攰.

女女同意之下影左張相, 比大家欣賞. 女女只做預約客人,環境都係私人住家感覺,到處都乾淨整齊,師兄想約就要提早啦.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 9威望 +130 金錢 +130 貢獻 +130 信賴 +131 收起 理由
python + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
saul + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
PRCFG + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Maxc + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
長腿叔叔 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
hamcake + 15 + 15 + 15 + 15
Pencil30 + 1

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

同廣告相有幾多成真?
回復

1萬

論壇元老

唔見有相
回復

高級會員

廣告寫廿四小時,有啲陰影
回復

高級會員

囡囡廣告啲相好正,期待睇到師兄影嘅相.
回復

中級會員

廣告黎?
回復

金牌會員

Waiting for the photo and thanks for the report
回復

中級會員

最新灣仔多咗好多好野,有時間要試多幾個
回復

中級會員

不就腳。。。
回復

2萬

論壇元老

影咗張相喺邊度呢?
回復