新四台

查看: 7485|回復: 14

尖沙咀中醫師芊芊

金牌會員

名稱: 芊芊
地址: 尖沙咀華源大廈
新四網址: https://www.new141.online/ch/girl.php?id=6734
價錢: $700
時間: 90分鐘
翻食指數: 8/10

環境

開門環境一如以往整齊,大約20尾30頭長髮,大約160左右高,瘦底。入門口自己去沖涼,女女主動掛好啲衫,好好服侍。

Part 1
上到床開背,女女功力完全無退步,揼骨有一手,全程唔需要問我邊度痛,落位超準,有力,仲可以大家傾偈。全程痛症追蹤咁,有痛既位佢又會按耐啲。最欣賞佢踩背,全條尾龍骨由頭響到尾,勁爽。同女女傾下先知,佢手法係跟中醫師學,人體穴位好準。完全鬆晒。

Part 2
女女主力係part 1 , part 2 比較含蓄,但功力一啲都唔差,RPP超有觸電感覺好快己經硬晒,仲有甜美聲音導航,加上女女時快時慢既熟練手勢,好快就派彩。

呢個價錢揼骨,可以完全鬆到,我都係揼左10年骨左右,都未可以自認十分骨精,但揼得舒服而性價比高既真係不二之選。

評分

參與人數 3威望 +40 金錢 +40 貢獻 +40 信賴 +40 收起 理由
Nolanfan + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
JonHo + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

金牌會員

又貴 條女又錫身 又冇解甲
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

小虫虫 發表於 2022-8-17 11:53

咁唔係每個人都好似師兄你要玩得咁激嘅。
我相信呢位囡囡主力係sell揼骨, 唔係sell激情, 例如摸鮑, 指插之類嘅事...
至於價錢問題, 好多地方價錢都越來越高啦, 有啲收$800-$1000都係60分鐘, 問題在於自己本人玩得開唔開心, 覺得值唔值。如果有啲師兄成日覺得收費爭嗰一兩百蚊就呱呱叫話貴, 我個人覺得係嗰啲人經濟能力有問題, 既然係咁, 不如做下乖仔, 留返喺屋企自己打下JJ算數啦。
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

小虫虫 發表於 2022-8-17 11:53

或者咁講, 不如師兄你又分享下邊位可以玩得激唔錫身, 可摸鮑指插, 揼骨又好, 價錢又超值嘅囡囡, 等大家新四師兄可以跟你搵下食, 開心下?

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +15 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
namacheko + 15 + 15 + 15 + 15

查看全部評分

這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

中級會員

試過手骨只屬ㄧ般,身形嬌小,目測B波,外表有35+,p2 可以, 但不會返食

評分

參與人數 1金錢 +25 貢獻 +25 收起 理由
dawning + 25 + 25 真實報告

查看全部評分

回復

高級會員

Pencil30 發表於 2022-8-17 13:05
咁唔係每個人都好似師兄你要玩得咁激嘅。
我相信呢位囡囡主力係sell揼骨, 唔係sell激情, 例如摸鮑, 指插 ...

岩啦筆大,呢位師兄成日都問有無卒碟有無指插,ban左佢大快人心

不如順便ban埋阿DavidMAN師兄,佢在另一個帖批評呢位女女,佢話:
“芊芊6/7 年前試過啦,500咋當年
打死都唔肯全套,性冷感的女人,以後無再幫襯”

同樣都係好似阿小虫虫師兄咁作無理要求,為顯示筆大你一視同仁,希望你都有所行動,將呢D咁無質素的師兄排除出論壇外,不勝感激
回復

中級會員

可能有部份師兄仲係沉醉緊ABC餐在345或者456價位嘅年代,但我都覺得始終呢啲係姐姐嘅皮肉錢,搵錢辛苦,若果有師兄覺得高消費嘅,即管可以搵返啱價位嘅姐姐,唔需要左彈右彈,又嫌貴又嫌冇得手多
回復

金牌會員

講真呢個價錢 尖沙咀黎講平啦 同埋佢堅揼唔係美容骨 如果骨精既師兄會好啱 或者有痛症既可以睇佢 之前網球手都係比佢睇 好過出面睇徒手正骨果啲 基本上佢地手法 芊芊都會 出執睇一次徒手都800 比芊芊都係700仲有HJ 咁我緊係選擇後者 好多師兄話佢錫身 但每個人都有自己條線既 我覺得要大家專重啫 唔係上網係度唱 女女自己都有做女賓 慢慢轉型 可能遲啲就轉返正骨
回復

金牌會員

單講價錢在尖沙咀就極抵了。
回復

高級會員

我以前都試過芉芉, part1正常一班骨,part2以手法为主, 不能强求囡囡有冇咩解鎖服務, 佢定位係揼骨强项, 要求part2或者spa會多D嘢玩!
回復