新四台

查看: 11656|回復: 31

五寶三樓小靈

中級會員

囡囡:小靈
地址:旺角五寶三樓
年齡:估計35+-
樣貌:中上樣,吾太差順眼、大眼皮膚白滑,堅C波,冇腩走肥
價錢:$600  60 min(包埋P3)

Part1:
技術吾算話好得,但係都叫做吾偷懶, 吾係美容骨、上來踩背都鬆到
Part2:
全高清,來個body先,皮膚堅滑、加埋個堅C竹荀乜野視覺享受也返來
Part3:
重點來了。先來車一下好有Gf feel, 車完上套吹, 吹得舒服冇齒感、雖不是大師級但己經足夠有餘、一路屌一路車好耐未遇到這些對手了!車住派彩好滿足
總結:600連P3、性價比好高、好過我去spa玩800 nuru 乜車都冇吖!

評分

參與人數 12威望 +152 金錢 +152 貢獻 +152 信賴 +154 收起 理由
zpp4567 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Maxc + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
愛腳分子 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
EddieAu + 10 + 10 + 10 + 10
David + 15 + 15 + 15 + 15
k1k + 10 + 10 + 10 + 10
db614 + 10 + 10 + 10 + 10
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 用心發帖
劉傳文 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
water714 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Milkchocolate + 12 + 12 + 12 + 14 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

睇廣告相似唔錯,600p3 而家黎講算抵玩,好多都加到7魚,仲有埋車牌,真心勁,不過唔知係咪個個有,不過而家車都怕怕地,多謝分享,加下分先
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

好似依家去五寶多人過去福樂
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

中級會員

係咪個個有車牌、真心答你吾到、但係主要係性價比囉。真心好身型辣椒仔嘅body
回復

1萬

論壇元老

看玩法都是幾吸引。五寶真的多了好多選擇了。
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-8-16 18:51
因為福樂愈來愈多DM伏野,五寶反而正常啲

價錢仲平啲添
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

2萬

論壇元老

師兄覺唔覺佢個面有微調過?睇廣告相好似有啲膠味。
回復

中級會員

依家五寶好多時都好多人⋯
回復

中級會員

db614 發表於 2022-8-16 18:56
師兄覺唔覺佢個面有微調過?睇廣告相好似有啲膠味。

有冇整就睇不出、但係真心睇佢個body都值咁嘅價、吾好期望好靚、但一定吾會難看(個人認為)
回復

中級會員

去五寶尋下寶先
回復