新四台

查看: 26035|回復: 430

三顧草廬Yummy, 輕撫著愛不釋手的美乳,釋放出埋藏深處的精華

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

名稱: Yummy
地區: 旺角
地址: 近朗豪坊
價錢: $800
時間: 60分鐘
翻食指數: 7.5/10

前言:
各位新四師兄, 其實一直以來, 新四報告區都有好多由呢度報告寫紅嘅囡囡, 基於我本人好奇之心, 如果我得閒, 都會間唔中偷偷地去試下, 睇下呢度邊啲會員出報告有誇大? 邊啲會員寫報告比較貼近事實一啲? 令我對好多會員心中有個底。亦坦白講, 如果報告唔係寫得太過份, 版主一般都唔會出聲, 因為亦都有可能大家對囡囡嘅觀點角度唔一樣囉。(例如, 確實有啲男仔, 日常生活少接觸女性, 只能去呢啲地方玩至接觸得到女性, 咁嗰個人對女性嘅眼角咪自然低左囉)

鉛筆仔三顧草廬美味小姐的經過:
事源喺呢2至3年, 呢位Yummy嘅報告有如天上繁星, 加上一啲真實照片嘅攻勢, 似乎真係唔信唔信還需要信...所以我就好奇心驅使下, 反正都係幾百蚊, 咪當食左餐飯囉。(講真依家出去食餐飯都唔平呀, 所以各位師兄要周圍出來玩, 都係畀心機搵錢啦, 咪成日話呢度玩貴, 嗰度貴玩又啦, 大家再唔努力, 只可以夠錢去玩廟街企街了) 點知頭2次電話whatsapp佢即日揼骨都係無位嘅, 之後有一日, 我見自己放假, 就突登中午就whatsapp佢夜晚, 仲話咩時間都得。終於皇天不負有心人, 我成功左啦。

樣貌: 7.8/10
橫睇掂睇, 我望落佢最少應該32歲-33歲 (哈哈, 再加埋佢講野把聲同埋語氣, 真係唔多似係廿幾歲囉) 不過樓上骨來講仍然係叫後生;
廣告相或者其他人報告放出來嘅相片絕對100%係佢本人, 當然佢有美白過啦 (真人膚色無咁白)。

身材: 9.0/10
個子唔高, 約5'3高, 少少baby fat, 有對大D cup美乳, 手感真心都幾唔錯;
如果鐘意玩波嘅師兄, 佢對美乳係堅幾Yummy嘅。皮膚都滑嘅。

服務: 8.0/10
美容式揼骨, 雖然未去到摸骨階段, 但揼完之後, 我啲緊左嘅位置係無鬆到;不過佢喺Part.1方面係有盡力做到足, 如果佢想繼續做呢行多一段時間, 確實要去累積多啲經驗至得;
至於Part.2方面, 我係感覺到佢幾用心, 無偷懶, 但可惜比較公式化。

環境: 7.0/10
一個好幽暗, 好細, 好殘舊嘅長方形房間, 坦白講, 入到去, 真係無畀到人一種去relax嘅感覺。

美味小姐與鉛筆仔美麗約會的序幕:
當日中午電話whatsapp約好Yummy當晚時份, 咁我就喺屋企執下屋, 睇下Netfilx打發下時間, 好快就差唔多到約會美味小姐嘅時間啦。我先喺屋企沖個靚涼, 噴少少清淡香水喺身, 然後就坐車去旺角, 到左朗豪坊, 我就再電話whatsapp畀Yummy話我到左, 然後佢就給我實際地址, 我就浩浩蕩蕩咁行過去啦。上到去目標地方樓層, 總係怪怪的, 好似賓館地方, 有好多間房, 正當我想離開落返樓下同Yummy再確認多次地址時, 尾處一道門打開了, 然後問我係咪預約左佢, 我就點點頭就入房了。入到房, 眼前呢位原來就係好多人吹捧嘅Yummy, 由於地方比較幽暗, 未能好好看清楚伊人臉蛋, 伊人就指示我去後方的浴室沖身了。而我脫下身上衣裳時, 伊人亦都有為一一掛起在門後, 而我沖身後, 伊人亦細心為我遞上毛巾, 給我抹乾身體。上床前, 我終於可以近距離看清楚受很多人吹捧的伊人了, 或者是事前我已經有一定心理準備, 所以心裡其實沒有一點失望。而同一時間, 我亦順著伊人的指示, 躺在細小的骨床上, 反個身來, 開始讓她照顧我全身的骨骼了...

Yummy(隨意一問): 「你有無邊度攰啲呀?」
我(笑一笑):「其實我唔係特別攰, 只係見你網上多人講, 所以試下你, 哈哈!」
就係咁, 我地兩個之間就又呢一刻開始溝通互動, 由佢屋企人啲生活點滴, 佢以前喺Spa場打工的辛酸, 到佢喜歡著Champion衫嘅小細節, 確實無所不談。而呢刻我亦開始漸漸明白, 點解會咁多人會喜歡找她, 或許...就係佢給人一種平易近人的感覺吧?

美味小姐與鉛筆仔的美容Part.1:
坦白嘅伊人都有講過佢喺係喺尖沙咀嘅Spa場走出來做個體戶, 難免揼骨唔算得上了不起, 而我感受到嘅係...伊人好盡力為我全身用溫柔嘅力度去照顧我全身的骨骼, 穴位雖則唔太準確, 但亦會好努力去按。我相信大多唔太受力嘅師兄, 真的會喜歡一邊跟伊人輕鬆談天說地, 一邊接受伊人這樣的美容骨...就這樣, 伊人就跟我渡過了輕鬆的半小時...

喺呢一刻, 伏在床上的我, 隱約聽到寬解衣裳的聲音, 然後我身體就感受到伊人的體溫了...

美味小姐與鉛筆仔的情感Part.2:
伊人輕輕為我身上倒上一些nuru油, 然後再夾雜著她的體溫, 喺我身上每個角落游走, 游走, 再游走...我閉起雙眼, 慢慢去感受她順滑的肌膚, 她美麗的胸脯, 她微暖的體溫...而這種感覺亦由我大腦慢慢輸送到我小筆筆身上, 此時我亦按奈不住內心的慾火, 就順著大家身上的nuru油, 我來個一百八十度轉身, 然後頭貼頭, 鼻對鼻, 面對面看著她, 伊人或者始料不及, 呆著看著我, 我輕輕親吻了她一下臉頰, 她回過神來, 就繼續跟我身體互相纏綿再纏綿, 而我雙手亦開始在她身上到處漫游...再緊緊搓著她的美乳, 然後我再伸下頭, 嘴巴面向她的美乳, 再次按奈不住去輕吻她的美乳, 再慢慢輕吻她隆起的乳頭...此時我耳邊開始微微聽到一些呻吟聲...就這樣, 伊人亦開始肉緊地伸出她的纖手緊握我的小筆筆, 時快又時慢地做出向上又向下的情感動作...不消一會, 我亦受不了這種情感衝擊, 緊緊把伊人抱在懷裡, 任由她的纖手幫小筆筆作最後情感的衝刺...最後我嘴巴不自覺發出「呀~~~」的一聲, 就完成了我倆這個六十分鐘的情感故事啦。

總結:
呢位囡囡近年來都一直好多爭議, 特別係年紀方面, 有好多人都各執一詞, 但好坦白講, 根據我經驗來睇, 無論樣貌, 講野聲線同語氣, 囡囡就應該過左過30歲, 絕對唔會係以前一啲報告話囡囡係20頭, 20中囉...咁當然囡囡喺樓上骨來講, 仲係叫後生嘅, 而佢廣告相片, 或者其他報告嘅相片, 絕對100%係佢本人, 只係照片美顏過, 而佢確實啲牙齒唔係太靚, 不過整體上, 我會總結佢係一個順眼30頭嘅女仔, 加上佢對波真係幾大同好好手感(我反而鐘意佢對波), 縱使佢骨技係有待進步, 但我仍然係感受到佢嘅努力。我覺得未試過佢嘅師兄們, 係可以一試, 唔會話跌錢。如果對於我來講, 囡囡同我真係唔太過電, 所以我本人就未必會翻食了。或者呢份報告囡囡本人會見到, 所以我會畀個建議佢, 最好搬去第二個地方返工, 因為我個人覺得佢依家旺角嘅工作室真係好一般同埋好細, 就算你服務再好, 亦因為環境因素關係, 係唔會吸引到好多客人回頭, 包括我在內。

溫馨提示:
哈哈, 有到最後呢段廢話, 唔知有幾多位師兄會睇到呢段文字呢?
我依家想講嘅係隱藏內容都係囡囡其他地方公開嘅廣告照, 所以你地睇唔睇到其實都無損失, 如非討論成份 (希望大家討論都係理性討論) , 就希望大家跟返版規, 睇下版規第6點, 唔好再灌水求其打句「多謝」「支持」呢類垃圾回帖, 影響成個forum嘅風氣。如果我見到一定會扣分, 什至會封號。希望大家真心做個有教養嘅雞蟲啦。 ^^"

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 82威望 +1132 金錢 +1154 貢獻 +1163 信賴 +1171 收起 理由
zyxzyx + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Kwkwkw654 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Hiihihi + 15 精彩內容
Hahahei + 15 + 15 + 15 + 15
琦玉老師 + 25 + 25 + 25 + 25 我嚟睇筆大嘅文筆
阿修羅 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Libogen + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
KK-Kenny + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
japhh + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
fatboy + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
cchun802 + 15 + 15 + 15 + 15
waichanwai + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
gymness + 15 + 15 + 15 + 15
zoo_zoo2323 + 15 + 15 + 15 + 15
devilb + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Bone_morning + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
肥仔WINWIN + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
小鋼砲 + 20

查看全部評分

這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

中級會員

到筆板都有佢既包膠啦
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

版大報告好詳細, 亦好中肯講出呢個紅人真實情況
活到老,玩到老
回復

高級會員

估唔到筆版都會偷偷去試呢啲紅人
我會員編號係#3000
回復

金牌會員

佢個奶真心正
回復

高級會員

必須加分支持
佢少少難約
幾次都夾唔到時間
回復

限制會員

多謝師兄分享

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 你果然好喜歡挑戰人低線

查看全部評分

回復

限制會員

支持 鉛筆仔

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 請尊重人, 尊重版規

查看全部評分

回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

VincentLL 發表於 2022-8-1 23:06
到筆板都有佢既包膠啦

如果大家信我, 就唔洗再為呢位囡囡有咁多爭論了
回復

4萬

版主

MY60 發表於 2022-8-1 23:07
版大報告好詳細, 亦好中肯講出呢個紅人真實情況

我唔想咁多爭論, 反正我試過咪講畀大家聽囉
回復