新四台

查看: 10065|回復: 24

若茜 後庭抓龍筋玩雀

高級會員

名稱: 若茜 後庭抓龍筋玩雀

地區: 福樂大廈 3 樓 C1 室
價錢: 800
服務時間: 60
新四網址:冇
翻食指數: 8/10

睇吓你哋對性有幾開放,呢條女係唔錯嘅選擇。門口冇得就咁㩒鐘,要打電話預約先。去到係條40路以上嘅姐姐組開門,老實做得福樂唔會後生。皮膚白滑,除衫係真C波,走肥,但係波下面有粒肉粒,可能會影響食慾。

浴室好細唯有自取其浴,出來攤係床比佢開背,有啲力水。跟住開始按摩,我唔太受力叫佢輕手小小。推油好舒服,但係按摩推油期間佢久唔久睇電話,我擰轉頭睇下佢個籮柚都好圓又冇肥肉應該好好推。之後佢落多好多油,慢慢由指力變做指尖係我屁股滑動,我下半身即刻醒咗,我趷起個下身狗仔式比佢玩。有經驗就係唔同啲,力度啱啱好,小小摩擦力但係又滑到high high,摸下枝硬棒抓下蛋蛋比佢搞到我反白眼,有時又搵對波幫我做body真係爽。突然拉下我對蛋蛋,我怕痛,佢叫我放鬆就得,我放鬆咗任佢搞就真係舒服咗好多。跟住就開始佢嘅強項,佢手指帶套輕輕咁插咗入我後門,我完全冇預備,但係完全感覺唔到痛或者係阻力,佢搵到嗰點就慢慢撩,一種新嘅感覺由下身升上來,佢用另一隻手玩我碌棍,唔係打飛機,係慢慢玩,嗰刻我真係好想射...轉身帶套,傳統傳教士搾佢波,唔大但係手感唔錯,不過粒肉粒真係有啲礙眼。頭先調情玩得太正,唔到兩分鐘我就爆哂出來,比平時射多一倍咁濟

要後生真係唔使諗,但係服務同技術真係我玩過最好之一。最衰爆得快,唔係我試埋狗仔式,佢個屁股都好圓下

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 17威望 +280 金錢 +275 貢獻 +275 信賴 +280 收起 理由
fan514 + 15 + 15 + 15 + 15
傷秋 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
fatboy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
2q1hr + 5 + 5 精彩內容
HappyLife + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
淫賊是我 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
愛腳分子 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
小鋼砲 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
lancelac0606 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
zpp4567 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你

查看全部評分

回復

高級會員

佩服師兄英文文筆
回復

中級會員

想玩指入 !
回復

高級會員

睇落可以一戰,但睇ad全套係1000 wo
回復

1萬

論壇元老

$800咁多服務,底喎!
回復

3萬

論壇元老

睇標題我以為係你玩女女嘅後庭添
回復

1萬

論壇元老

福樂d囡囡真係周身刀,張張利, 去洗樓一定係去呢度,跌錢機會相對較低
回復

3萬

論壇元老

下次玩番佢花園
回復

高級會員

玩C眼唔太啱我, 但囡囡睇落都好吸引!
回復

中級會員

睇相都後生
回復