新四台

查看: 7515|回復: 32

番食五寶5樓嘉嘉

1萬

論壇元老

論壇元老

名:嘉嘉
地址:MK
新4網:從缺
家用:600 (60 mins part B)

相頭:8/10 真正少婦,USB黎講後生,清秀
身材:8/10 非常靚既大B小 C cup,適中唔肥
服務/態度:8/10 冇因為熟而hea做,交足功課環境:6.5/10 整齊企理,但偏細所以沖涼同行既空間都窄
番食:已經係番食黎

係論壇未冧之前都寫過(仲係元老添),但到新呢邊反而未,搵囡囡已經係早一大輪既事,嗰陣未正式復工自己又冇左件事所以唔記得寫,而家補番先,同囡囡講番聲唔好意思。嗰次搵得比較即慶,撞啱囡囡要買野至可以有時間,上到去烏燈黑火以為冇開,whatsapp搵人先入到閘。入到去囡囡素顔話冇化妝好老尷,但不施脂粉黎講好唔錯加上居家服真係另一番風味黎。囡囡仲問有冇試過隔黎房台灣妹,做得唔錯叫我試下咁,我都係話唔想中伏有機會先。囡囡換衫上淡妝,黑色裙輕出事業線充滿誘惑,我亦沖涼準備開波

Part 1 7/10 有問同較力,有略略踩下背,算係鬆到的,以唔格硬落力黎講算好唔錯,指肘都有用,囡囡亦有話以後可以慢慢加力,之後再試過長樂蝴蝶嗰種有殺錯冇放過既唔收力而言,嘉嘉肯定冇出全力招呼我(後者我真係痛到叫救命不過鬆到)。點都好,唔太受力的我單係踩背受得到又冇嗌救命黎講係好唔錯了。中間傾下計,好快就推油了

Part 2: 推油有推全身,RPP之後就轉身BM,單係望住對美乳係你度上上落落,唔係一兩下掃完就算,有前後做的,剩番既都係嗰啲,係溫柔對待下交哂出黎,過程恕我唔講太多了。完左未夠鐘有幫我按頭。

總結係後生,身材好,識揼,加埋冇因為番食變得hea做照交足功課,單係呢幾點就已值得番食,未必係最好,但要dup的話會係鐵腳之一。最近感嘆一下,大家講起紅人如黃姍姍,冇心攻擊,不過報告威力強勁,應該令佢太忙了,由有覆whatsapp變唔覆,前後約左幾個月都失敗,睇黎係無緣一試,大家加油努力,自己就番食算。

評分

參與人數 19威望 +248 金錢 +248 貢獻 +248 信賴 +248 收起 理由
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Chanchan + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
aoe1314008 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
sukibbho + 5 + 5 + 5 + 5
zpng1331 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
a68284016 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
ilovebigtits + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
teachan007 + 8 + 8 + 8 + 8
苦笑這孤城 + 15 + 15 + 15 + 15
Sickman + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
zpp4567 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
hara + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
林友德 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖

查看全部評分

回復

金牌會員

多謝師兄用心報告
回復

高級會員

宜家佢真係難約
回復

禁止發言

回復

金牌會員

評分

參與人數 1威望 -30 金錢 -40 貢獻 -30 信賴 -40 收起 理由
Pencil30 -30 -40 -30 -40 灌水回帖

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

變左五寶首席紅人,九成九冇walkin了,除非嗰日個市淡靜
回復

高級會員

嘉嘉對燈真係冇得輸。
回復

高級會員

完全係人妻feel.
回復

高級會員

已加分支持
回復

中級會員

都搵過嘉嘉幾次,佢工作室環境真係一般,浴室好細同去水一般。如果想食人妻有齊3 part我第一個都會諗起佢。
回復