新四台

查看: 20698|回復: 233

喜出望外 - 福樂15樓佳琳手骨幾好

金牌會員

名稱: 佳琳
地區: 佐敦
地址: 佐敦道 19 - 21 號福樂大廈 15 樓 B 室 8 房
價錢: $500+tips (90分鐘)
新四網址: https://www.new141.online/ch/girl.php?id=16979
翻威指數: 9/10

~前言~
  前嗰排健身室開返,一直關注身心健康嘅我梗係日日瘋狂做Gym,結果出現咗Over-training嘅問題,周身痛掂下都想死嗰隻…… 有個Gym友識左幾年成日周圍玩,但平時唔揼開骨嘅佢見我Over-training過咗幾日,竟然主動推介咗我去福樂搵阿佳琳,話佢似以前上開深圳搵嗰D大力中式姐姐應該啱我,預佢後生就唔會架喇但淨講揼骨都OK嘅。 哇!我心諗又係福樂? 我自己本身已經成日去,就係無搵過你推介嘅佳琳。見你盛意拳拳,我梗係要俾面你約下佢一試究竟啦!

上到去15樓一出升降機轉右B巷直望嗰間房就係8房,開左門見到佳琳,老實講姐姐組啦不過有化妝外貌起碼順眼,而且佢本身肥肥地成件事幾有喜感有D似吉祥物嘅感覺 (後來傾偈知道佢有東北血統,所以應該叫壯,心口都非常巨大令我嘆為觀止……) ,我第一眼印象唔差嘅。例行公事自取其浴,有一次性毛布同床墊,毛巾幾厚身幾索水,佢話用D質量好D嘅毛巾成本唔會貴好多但至少D客人用完會舒服D,加埋佢自信手骨技唔錯咁先可以留住D客。心態唔錯呢度加分,希望佢會一直保持落去。

~Part 1~
  一開始阿佳琳唔係同我開背而係戴護腕,仲認真過我做Gym…… 講完笑講返佢手骨,據交談中透露佢喺東方棕泉做咗8、9年技師。咁佢手骨我感覺到的確係OK嘅,有趣嘅係佢全程基本上係無用過手肘去鋤我嘅肌肉,大部份時間純用指力同我按摩 (除左條頸用前臂碌)。佢話死鋤爛鋤係因為D技師唔夠力先會咁做,的確佢指力係幾勁好有感覺,按背中時亦感覺到佢按穴位幾準,好耐無試過揼咁爽嘅骨。 而且我覺得佳琳唔同嘅地方在於全身上下分配嘅時間合理,因為其他技師好多時就算全身揼都係集中喺背脊為主,佳琳係全身揼晒唔會話有邊Part唔夠喉咁,呢樣係抵讚嘅。 之後踩埋背,我望住佢拎咗對新襪來著先踩上來,佢事後講返因為怕赤腳踩頸附近D客唔鍾意,呢樣感覺又係好細心值得加分。我上文話佢肥肥地咁講真落腳係比其他技師重D無可避免,但佢都好努力捉實個扶手就晒力我都Feel到辛苦……全身踩勻晒最後啪埋個胸椎,真心爽。

~Part 2~
  打飛機唔係此行重點唔講太多。推左個前列腺,之前少咗出去玩又坐得多,推下通通佢當保健,喺佳琳嘅指力加上我閉塞嘅前列腺互相作用下,痠痠痛痛幾舒服。推下推下漸漸抬頭示意打埋飛機,我隔衫揸揸對大波過下手癮(補充:好多師兄問佢會唔會解甲,會,不過我無叫佢解甲囉。),耐無射係敏感D,落咗D油捽多兩下個頭震下震下射左幾多出來,推完前列腺真係會通咗。搞掂沖涼比家用,下次幫襯。

~睇圖請留言同加分~
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 39威望 +557 金錢 +546 貢獻 +537 信賴 +529 收起 理由
n141 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Shokun27 + 20 + 20
smalljj + 10 + 10 + 10
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
Fxxker + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Shuminhk + 5 + 5 + 5 + 5
勁靚仔 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
relieveme + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
1980chi + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Ericship + 5 + 5 + 5 + 5 多謝6C師兄分享
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
helloladyb + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
lemonpear + 15 + 15 + 15 + 15
摸根freeman + 20 + 20 + 20 + 20
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
zoo_zoo2323 + 15 + 15 + 15 + 15
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
馬糞人 + 15 + 15 + 15 + 15
TaPakPak + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

第一次聽到囡囡戴護腕
回復

禁止發言

回復