新四台

查看: 34680|回復: 699

MK Yummy USB界清泉 34D後生女

金牌會員

名稱: Yummy
地區: 旺角
地址: 電話預約
家用: 800
時間: 60分鐘
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18223

相頭:8/10 後生女, 有文青味道, USB入面既清泉
身材:9/10 34D堅挺車頭燈, 岩岩好唔會肥又唔係好瘦, 對腳亦吸引, 零撈味
服服:8.5/10 有GFF, 比第一次搵更好feel更好玩

以前搵過佢一次, 對於佢個青春肉體加上34D車頭燈念念不忘, 可惜男人就係要新觧感, 所以都未有機會番食, 之前睇到佢份報告又再勾起我既回憶, 決定要再續前緣.

去到見面, 真係好buy佢個look, 唔係好曝露, 好causal既look, 但都隱約見到好好身材, 攬一攬佢, 話好掛住佢, 其實係掛住對車頭燈姐, 雖然係著住衫, 但係完全feel到2舊軟棉棉既野近距離接觸, 心跳都開始加快.

按摩係偏柔又感到佢好落力, 對按摩好高要求就唔好搵佢, 無得同USB師父級比較, 至少唔係求期按, 一個後生靚女俾到呢個服務, 仲想點先, USB師父級就多數係中女.我地又真係幾好傾, 可能第二次見, 無咁見外, 同佢傾計可以讓自己抽離現實世界, 拋開煩惱唔使亂想太多, 好享受呢個過程.

我玩NURU PLAN, 等到佢係我面前寬衣解帶啦, 最觸目就係除bra同除底底, 睇到我金精火眼, 一個文青少女變成一絲不掛, 先係錫下背, 條利係我背面遊走, 好痕但都唔夠我個心癢, 之後rpp, 手勢唔錯細佬開始硬, 跟住佢成個人壓落黎滑, 對波質感好好, 皮膚滑, 識得用盡對大燈, 很努力周圍磨, 忍唔住要轉身, 焦點都集中係對34D度, 形靚又挺, 一路聞住佢既髮香一路揸燈, 對住對車頭燈又搓又啜, 成對車頭燈都係我口水, 我鍚下佢面珠, 溫柔試下車, 今次考到小車, 車左一陣佢出手攻擊細佬, 手法都唔錯, 我就係佢下面外圍捽, 呼吸聲都變得沉重, 最後揸住對燈打出.

今次見完我期待下次會更好feel, 希望唔好咁難book.
自己怕醜無同佢影相, 之後微信傾開想寫份報告, 佢都肯比相我, 大家唔好攞黎J呀.

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 71威望 +563 金錢 +561 貢獻 +546 信賴 +548 收起 理由
Nolanfan + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Hahahei + 15 + 15 + 15 + 15
a_aiii + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
waichanwai + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Might + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
lemonpear + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
mosa + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Hkon + 4 + 3 + 4 + 3
rjj1234 + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
cchun802 + 5 + 5 + 5 + 5
choiwl + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Dick9559 + 3 + 3 + 3 + 3
qwe456 + 5 + 5 + 5 + 5
iambig9 + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
Musketeer + 3 + 4 + 4 + 3 真實報告
vanvanv + 3 + 3 + 3 + 3
lamhy13 + 5 + 5 + 5 + 5
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
andylau512 + 4 + 2
Fatfatfat888 + 3

查看全部評分

回復

高級會員

34有D應該澎拜。已加分
回復

高級會員

後生囡真系相頭都吾會太差
回復

金牌會員

striker44 發表於 2021-12-15 16:10
34有D應該澎拜。已加分

對燈真係正
回復

金牌會員

usbman 發表於 2021-12-15 16:30
後生囡真系相頭都吾會太差

USB叫好好
回復

高級會員

多謝師兄報告,等我都去感受一下呢個清泉先
回復

高級會員