新四台

查看: 7487|回復: 12

深水埗 娜娜

高級會員

囡囡名: 娜娜(穴位)
地點: SSP 電約
時間: 90分鐘
家用: 700 (包Nuru)

以下報告完全主觀,因為我係人,我唔識客觀

首先,娜娜全程戴口罩,相頭族可按上一頁
第二,鍾意囡囡嗲你,要初戀feel可按上一頁
第三,想要開大既師兄,都可以按上一頁

環境: 9分 - 劏房,無人洗樓,工作室寬敞,浴室都大
相頭: N/A, 全程戴口罩,因為紮辮既關係,加上娜娜口音唔太正,同把聲比較響,會似30中/30尾。(某原因下見到女女真面目,睇落似30頭,8.5分)
身材: 9分 - 唔高,但兩條腿比例同線條都好,唔會幼到筷子腳,心口C-D波,細lin細暈,一手揸落去岩岩好,腰有少少肉,但唔影響視覺享受果種。
翻食: 9分 - 傾計爽朗,啱我; 身形少少肉有胸有腿,啱我; 佢既真容,mcot。扣1分主因係按完我痛左兩三日,下次叫佢細力少少應該就10分。

Part 1: 我本人唔太受得力,所以覺得力水絕對夠,娜娜仲問夠唔夠力,我反而想佢輕力小小。不過落位可能唔太準? 我對part 1唔熟,不過按完我痛左兩三日。 娜娜都算健談,不過傾計比較爽朗,佢都有話自己比人話佢講野比較掘。按到一半我無乜講野果陣,佢都會靜落黎,唔會不斷係咁講果種。加分
Part 2: 娜娜d Nuru液算係比較「傑」,試過其他技師既nuru稀到同油無咩分別。一轉入part 2 nuru, 娜娜就全高清,全程用妹妹服務,磨勻你全身,囡囡基本都無格手,會提你差唔多出就同佢講,佢轉手打出。

如果大家睇得開心既,請加個分,謝謝。
各位靚仔師兄如果想挑戰解鎖既,請加油!
因為娜娜話佢唔鍾意搞野,祝願有師兄成功,我就不強求啦

評分

參與人數 10威望 +140 金錢 +140 貢獻 +144 信賴 +145 收起 理由
gameyip + 15 + 15 + 15 + 15
relieveme + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
1980chi + 5 + 5 + 9 + 10 真實報告
hara + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
我諗.我鐘意左你 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
迷途小鹹蟲II + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

加分支持咁真誠嘅報告,mark抵遲下再出動先
回復

高級會員

已加分支持
回復

2萬

論壇元老

睇廣告相係好啱我食
回復

7萬

高級元老

論壇元老

已加分支持,細lin細暈我至愛
回復

高級會員

全程都用妹妹磨? 係咪佢本身都西痕,磨多啲止痕
回復

高級會員

早期試過吾錯,做body吾錫身吾格手。
回復

高級會員

part 2 咁精彩
好難想像沒下文part 3.
回復

高級會員

全程都用下面磨,但冇part3。
回復

高級會員

我真心問唔到part 3, 祝各位靚仔成功
回復