新四台

查看: 13258|回復: 244

尖咀漢口Helen簡報一則

2萬

論壇元老

名稱:Helen
地區:尖沙咀
地址:漢口道 43 - 49 號漢口大廈 1樓
價錢:1200 (90分鐘) + 貼士
新四網址:http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18237

「新四台!我返黎喇!」

新四前排香左,不過囡都係要照食嘅。尋尋覓覓兜兜轉轉呢幾個星期其實去左好多地方玩,不過真心值得我寫份包膠讚賞嘅囡囡實在屈指可數。最後都係決定同我最鍾意嘅Helen出返份簡短報告支持下佢。

例牌上到去Helen果度第一時間呃返包菊花茶飲下先,飲完沖個身省靚條小摸根,沖完乖乖地趴係床上面等Helen同我揼個靚骨。個幾月無搵過Helen佢手骨仍然好舒服服侍得我非常周到。Helen開始先同我鬆頸,邊捏邊用手指係頸後兩條肌肉上打轉,Helen本身幾好力,強烈嘅按壓感令我當下有說不出的痠痛爽,按完條頸個蹦緊感一掃而空。按完頸再沿背中一路下行到肩胛骨下方,同樣用佢強頸嘅指力按壓穴位,按果一刻先發現原來個肩都係非常蹦緊,個感覺甚至比條頸更加強烈,死忍住比Helen同我按完佢,按完再將兩邊肩胛骨向前向外推拉伸一下肌肉,肩頸同上背咁按法好難唔鬆。至於下背呀手呀大脾呀就無咩痛呀或者蹦緊感,所以叫Helen是但按兩野算,不過佢都無揸流灘比足力。小腿就可能行得多好緊,所以Helen用手肘起勢鋤又膝跪又盛,痛完一輪鬆鬼晒。

Part 2都係咁啦做nuru,咁我一開波做主動除晒佢衫剝光豬,打下車輪又補下鈣咁,波波有C以上同埋彈手,波形都幾靚,正!上nuru油喇,全身上下比佢用對波省到靚一靚,又錫耳仔又攞粒lin撩下我耳仔,敏感嘅師兄一定會覺得爽歪歪。除左用對波nuru仲用佢妹妹磨左我幾下大脾做nuru,毛毛同妹妹係d油嘅加持下非常順滑,亦磨到Helen爽叫左幾下。磨完喇到Helen用佢個嘴仔服侍我,我比佢壓係床上面先來一個大車,車完錫埋耳仔用條舌尖撩我,然後比佢啜頸啜lin錫肚仔錫埋大脾內側,我全程唔洗郁剩係比佢玩到我硬晒同埋呻吟左幾下。Helen玩完我又到我玩返佢,基本上就係佢點玩我我就點玩返佢,Helen本身比較敏感,比我奶多兩奶已經頂唔順喘晒氣。我見都玩得差唔多,攬住佢整返個大車一邊車一邊打飛機,全程兩條脷幾乎無分開過非常淫賤。打左好耐我都未出野Helen都有d攰,於是我落左d油係佢大脾,佢就用手將小摸根夾係隻手同大脾之間由我自己擺腰係度磨,一路車一路磨,最後射左係Helen隻手上面!

我發覺Helen真係好夾我,再咁玩落去沉船都似!

12月18日補充:Helen好似AV女優涼宮琴音架。

無影新相,呢d都係以前影落嘅,希望大家鍾意!
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 53威望 +523 金錢 +521 貢獻 +516 信賴 +512 收起 理由
benebeneben + 3 + 3 + 3 + 3
lemonpear + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Might + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
mimimo + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
sunnyrain + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Mento + 10 + 10 + 10 + 10
TaPakPak + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
andylau512 + 4 + 3 + 4
Bigtitshunter + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
gucciman1987 + 5 + 5 + 5 + 5
sisuiuchanchan + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
fungsan + 5 + 5 精彩內容
Qwe01 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Samson919 + 5 + 5 + 5 + 5
Manu3302 + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
LDsiu + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
samsam348 + 6 + 6 + 6 + 6
Libogen + 10 精彩內容

查看全部評分

鳩流流又一日
回復

中級會員

睇得出摸根sir已經沉緊Helen...
回復

1萬

論壇元老

有相睇要加分!
回復

中級會員

呢份報告都唔叫簡短啦...
回復

中級會員

有車係唔同d
回復

高級會員

睇到細佬都扯扯哋
回復

高級會員

論壇元老

用粒lin撩耳仔真係未試過~
又大車又盛~師兄又服侍得囡囡咁舒服~
互動十足~
沉船指數極高~
回復

金牌會員

有大車真想試
回復

2萬

論壇元老

nakayamaken 發表於 2021-12-16 02:57
用粒lin撩耳仔真係未試過~
又大車又盛~師兄又服侍得囡囡咁舒服~
互動十足~

其實即係用粒lin掃下隻耳仔啫, 梗係唔會好似採耳咁撩埋入耳窿啦
鳩流流又一日
回復

金牌會員

樣貌與身材不錯,一定要去試試! 支持真實報告!!
回復