新四台

查看: 7710|回復: 36

出番份報告賀新141復活- 尖咀樂道芊芊

高級會員

名稱:芊芊
地區:尖沙咀
地址:樂道
價錢: 700蚊
服務時間:90分鐘
新4網址:有(但我好似未有權限貼link)

自從新141 舊網玩完都失落左一排。
沒得上新4既日子就令我失去精神寄託,
沒胃口出黎試新女(驚中伏),上TG group 都唔係果回事,一個group 幾千甚至幾萬人,一人講一句,亂到飛起,唔知睇左d咩,彌補唔到我心靈空虛。
今日從技師口中得知新4從開,雖然要重新上路開新帳號,但舊既唔去新既唔黎,懷念同各位師兄弟吹水既日子,希望各師兄弟盡快歸位。

新4舊網上唔到,唔單止我地呢d fans 心靈空虛,連廣告客戶技師都感到徬徨。
早排上去芊芊度按摩都話沒晒新客,同埋唔知o係邊度落廣告好(其他網沒公信力)。
日復日既等待,終於等到新4另起爐灶,但小弟都後知後覺,都係今日技師講我先知,即刻上黎出個報告賀一賀佢。

芊芊已經幫襯過好多次,鐵腳之一。
地點交通就腳方便,又沒乜師兄洗樓,私隱度高。後生同骨技出色,雖然part 2 唔解甲,但RPP 同撚雀手多變同有心機,唔會死chok, 次次都俾佢玩到典下典下,幫襯過咁多次都係足鐘有多。
我成日都勸佢如果part 2 玩得放d 你就接近無敵了。可惜佢有自己底線,又或者小弟魅力不足,氹唔到靚女除衫。(長髮有女人味,身型fit 兼走肥,肯除衫我就發達了。)都係果句,有師兄解鎖成功麻煩pm 我,得個知字都好。
但淨係骨技同撚雀功夫已經非常值得翻食。
祝願芊芊同新4 生意興隆。

評分

參與人數 16威望 +163 金錢 +163 貢獻 +162 信賴 +163 收起 理由
hamcake + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Hks01 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
MY60 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Ondog + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
Newstart + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Wonderful + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
鬍鬚仔 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
adddddddd + 2 + 2 + 1 + 2 精彩內容
phead_99 + 1 + 1 + 1 + 1 真實報告
qqhaha + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hkman78 + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
vitz916 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sickman + 5 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
流口基 + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
nakayamaken + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

中級會員

如果比你知道左人地有你可能不會再去
回復

金牌會員

芊芊好正 身材又fit
不過我一直未見過佢真人樣!好神秘
回復

高級會員

dmman 發表於 2021-12-13 21:44
如果比你知道左人地有你可能不會再去

一樣會去,唯有怪自己唔夠靚仔。
回復

高級會員

論壇元老

條野太郎 發表於 2021-12-13 22:14
一樣會去,唯有怪自己唔夠靚仔。

跟住可能有好多師兄會去試下挑戰自己靚唔靚仔~
回復

高級會員

論壇元老

唔記得順便問埋師兄~咁芊芊平時serve你果陣係著成點嫁?
回復

高級會員

認同師兄, 睇TG真係幫唔同自己搵食, 好亂!
回復

3萬

論壇元老

多謝分享,早排我都上過去,淨按摩無出火
回復

高級會員

nakayamaken 發表於 2021-12-14 02:03
唔記得順便問埋師兄~咁芊芊平時serve你果陣係著成點嫁?

薄紗吊帶睡衣
回復

高級會員

先加分,想試好耐
回復