新四台

查看: 8942|回復: 59

尖咀漢口道小C-大滿足! 揼個靚骨再玩埋個黑絲腳交出出火!

高級會員

名稱: 小C
地區: 尖沙咀
地址: 漢口道漢口大廈
家用: 800
時間: 60分鐘
新四網址: https://new141.online/ch/girl.php?id=18236

其實呢位小C, 我係睇新四呢度之前啲師兄報告去試玩嘅, 因為想玩靚腳黑C嘛。
我本身喺早幾個星期之前已經想出報告開心sharing啦, 但可惜新四網又突然消失左, 好彩依家都叫做無事, 咁既然呢度由零開始, 我又出分力出報告分享下啦 。

話說有晚睇完呢度啲師兄報告, 谷精上腦, 咪Telegram發訊息試約下呢位小C囉。約實左佢第二日夜晚8點左右。
如是者, 第二日按時間跟佢給我嘅地址上去搵佢。一開門就見到位長髮女郎, 確認佢係小C本人後, 就入房沖涼。
形容下小C先, 樣貌唔算話好靚標青, 但睇落都叫後生, 30歲鬆啲啦。身材屬瘦削型, 唔係巨乳系, 但確實擁有一雙長長直腿, 亦都係佢賣點。
我去沖涼前, 佢請我飲盒菊花茶。而佢就按我要求去著返件OL衫+黑絲。
我沖完出來, 佢就帶點淫過來幫我抹乾身, 然後就帶點淫淫的眼神叫我上床。
言談間, 知道佢之前都係喺香港某大骨場做過幾年, 亦去過福樂做替工, 所以佢自問都有返咁上下骨技喎。
而我喺Part.1一試之下, 佢確係有返兩三下功夫仔, 穴位準, 力度夠, 仲識幫我喺我小腿最緊嗰個位, 同我企上骨床踩左幾下, 踩鬆為止。(佢當時係著住黑絲踩, 個feel又幾正喎)
之後同我推油, 呢Part佢都做得唔錯, 來來回回同我推左好幾次, 推到我都開始谷精上腦, 亦開始對佢好唔規矩了。
無幾耐我就對佢上下其手, 隔住件OL衫搓下波波, 又隔住對黑絲摸佢對長腿, 講真都咪話咁樣唔正呀。
跟住佢先用手同我輕撫下細佬先, 來個熱身, 等我細佬慢慢變大又變硬。
再之後佢就用佢著左黑絲嘅大脾, 又磨又夾我細佬啦。佢對腳唔會好大力, 係陰啲陰啲咁磨。
加上佢落左少少油喺度, 再配合黑絲嘅磨擦力, 如果大家無試過呢種感覺, 就真係會high到無朋友的。
再跟住佢仲利用佢兩隻腳腳板, 夾住我細佬, 好靈活咁轉下轉下, 佢咁多技巧, 做男人真係點頂呀?
最後佢再用雙腿某個位夾住我細佬, 做個偽入式嘅打飛機, 然後伸個頭喺我耳邊, 輕輕咁呻吟。
呢個時候, 我順理成章雙手搓實佢對小籠包, 再配合佢呻賤不能移嘅聲音導航之下, 唔洗一陣, 我頂唔順就咁就爆發左。

事後, 大家喺床上休息左陣, 小C就幫我沖涼, 而我又忍唔住幫佢沖涼, 大家卿卿我我咁著返衫褲, 我就畀家用走人。結束呢愉快嘅60分鐘啦。
由於我當時係第一次搵小C, 或者唔係同佢太熟掛, 佢唔願意俾我影相, 但事後Telegram吹水時, 佢都答應俾舊相我出報告, 希望大家師兄加分支持下。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 30威望 +209 金錢 +211 貢獻 +222 信賴 +207 收起 理由
cchun802 + 5 + 5 + 5 + 5
sisuiuchanchan + 3 + 3 + 3 + 3 精彩內容
ivanho + 12 + 11 + 10 我很讚同
ben871991 + 5 + 4 + 4 + 5 精彩內容
payang + 5 + 5 + 5 + 5
myste55 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
striker44 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
samsam348 + 1 + 1 + 1 + 1 真實報告
tony66818 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
MY60 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
傷秋 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
iambig9 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Monsterhigh + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
摸根freeman + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
phead_99 + 1 + 1 + 1 + 1 精彩內容
Ghostm + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
ilovepsppsp9394 + 2 + 2 + 2 + 2 真實報告
adm + 5 + 5 + 5 + 5
寬油仔 + 15 + 15 + 15 + 15 黑絲唔錯
dick5833 + 5 精彩內容

查看全部評分

回復

6萬

高級元老

論壇元老

詳盡報告,一定支持,已加分

評分

參與人數 1貢獻 +5 收起 理由
流口基 + 5 多謝

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

加分支持

評分

參與人數 1貢獻 +5 收起 理由
流口基 + 5 多謝

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

Support 但未知點加分
回復

金牌會員

對黑絲腳又唔錯喎
回復

2萬

論壇元老

已加分支持師兄詳盡報告,有機會去試下先
回復

中級會員

支持有相報告

請留言前, 看看版規, 你呢類說話會被視為灌水回帖...  發表於 2021-12-13 10:51
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

你轉做電腦版, 應該有評分掣, 同以前新四網一樣
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

高級會員

論壇元老

著住黑絲踩同磨~聽落都好想試~
可以幻想下同公司D OL搞野~
回復

1萬

論壇元老

有身材又有黑絲 睇相都扯扯地
多謝師兄分享 加分支持
回復