新四台

查看: 10036|回復: 33

福樂陀地Yellow

金牌會員

自從上次去開去見到有衰人係上邊攪d唔知乜乜安必出行之後都好耐都冇去過福樂囉,近呢幾次都轉左幾次去spa玩,但係醒起Yellow手骨都係忍唔住揾佢,最特別係陀地得嚟收費又平。今次約左Yellow頭鐘,見佢精精神神,著住兩件頭運動裝,睇上去仲青春,不過其實Yellow好後生,一d都估唔出佢原來手骨咁得。每次約佢我都做90分鐘,而佢都好比心機咁按,有力,但未係重炮手,但到位,每個部位都照顧到,幾次揾佢都按到我瞓著左,可想而知佢手骨幾咁舒服。到part2佢自動上身解甲,陀地有個唔好處就係胸唔大,Yellow都唔例外,不過佢都盡力做bm,呢個其實唔係佢賣點,佢出火手勢好多原化,小弟都算係長途機,但佢從來冇面黑,話手軟,每次都要攪掂我為止。
Yellow手骨又得,又係後生陀地,仲要服務態度好,一早已經係我福樂鐵腳之一。

評分

參與人數 12威望 +130 金錢 +145 貢獻 +130 信賴 +130 收起 理由
Mygod + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
1pondo + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Ondog + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
MY60 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
vitz916 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
奇哥哥 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
摸根freeman + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
nakayamaken + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Wonderful + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Newstart + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 5 + 20 + 5 + 5 真實報告

查看全部評分

回復

中級會員

我覺得佢個樣好似湯寶如
回復

6萬

高級元老

論壇元老

已加分,之前洗樓見過真人唔錯,還未去試
回復

高級會員

吓? 宜家上福樂都要安心?! 咁咪好似俾人check到行蹤?
回復

金牌會員

愛腳分子 發表於 2021-12-12 20:45
吓? 宜家上福樂都要安心?! 咁咪好似俾人check到行蹤?

而家未硬性規定
回復

金牌會員

singsingsing 發表於 2021-12-12 18:05
我覺得佢個樣好似湯寶如

諗諗下又係喎
回復

高級會員

her working attitude is good but not match to me, too conservative
回復

2萬

論壇元老

已加分支持,似湯寶如都唔錯
回復

高級會員

加分, 其實YELLOW喺福樂來講真係幾靚女
喂~ 屌你啦!
回復

高級會員

論壇元老

Yellow係我待試名單之上~