新四台

查看: 9424|回復: 31

灣仔佛系Eva

高級會員

今次都係講返喺灣仔地鐵站附近嘅技師,但今次嘅係Eva, 都係Jenny, Yuki嘅鄰居(但最近原來Eva因為疫情抖咗段時間後,已經搬咗去新地方,都係在灣仔)。

疫情大爆發前揾過Eva,長頭髮,少少肉地好好攬,但絕對唔肥,Eva嘅特點除咗係佢好有睇頭嘅上圍(我唔識分,我估有D, E),有啲怕醜(原因下面解釋),但變相服務會冇咁公式化,唔過份的話都係有求必應。講返Eva,二十出頭,輕熟女,有女人味,温柔,廣東話交流唔錯,先嚟part 1,夠力水,但始終上次去都一段時間前,而且志不在此,所以part 1印象冇乜,但足鐘,大約40分鐘,期間有傾有講冇冷場。
轉身part 2前,先嚟RPP,技巧唔錯,但因為我講得唔清楚,變咗我明明想試$800嘅Nuru但就變咗$700嘅BM。話雖如此,Eva都好用心,而且照顧服務質量我覺得比Nuru還好,詳情唔多交代,請自行發掘,冇幾耐我就投降。

臨走前同佢吹水,原來佢有睇開佛經同佛理,所以真係「佛系技師」,亦解釋咗點解佢好似怕怕醜醜咁,佢話為咗生活,冇辦法,幾欣賞Eva嘅坦白同互動、非公式化。
埋單$700,準備返食.

評分

參與人數 16威望 +225 金錢 +225 貢獻 +226 信賴 +226 收起 理由
warhammer2 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
todd + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
寶寶玩野王 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
sunnyrain + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
mmfun + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Onlyyou + 20 + 20 + 20 + 20
ayuking + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
ilovepsppsp9394 + 11 + 11 + 11 + 11 真實報告
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
RCMP + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
雨中粗野的採購 + 14 + 14 + 15 + 15 精彩內容
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

多謝師兄疫情報告解困!有時囡囡少少怕羞反而感覺更好!
回復

2萬

論壇元老

淨係睇佛系二字我仲以為係跌錢
回復

1萬

論壇元老

怕怕醜醜仲過引!
多謝師兄包膠
回復

高級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-3-18 22:21
想問係咪電話5字頭同5字尾,個個電約Eva?

係呀
以前新4曾經有報告,我都係嗰時知道佢嘅存在。
回復

1萬

論壇元老

ad  point can share contact  ?T
回復

1萬

論壇元老

有驕人上圍一定受歡迎
回復

高級會員

spa area la ????
回復

高級會員

ad只見有$500, 45min Nuru 餐
回復

高級會員

唔係,自己單位。
回復