新四台

查看: 3522|回復: 18

我與緣分May有緣

3萬

論壇元老

囡囡: 緣分May
地址:官塘金橋2/F  4C室
時間: 90mins
家用: $700

緣分呢樣嘢呢真係好奇妙 ,其實今日呢我本身係約咗501a嘅flora,, 喺約定時間準時上到去,Flora 開門同我講要等多35分鐘, 因為佢唔記得咗約咗我。

Well... 講真嗰一刻喺門口真係有啲嬲 , 但係為免阻住裏面嗰位師兄享受 ,所以我都同Flora講唔緊要 ,我去附近行下先, 離開咗五樓 ,咁我就漫無目的 洗下樓 心,裏面有少少掙扎 不如去裕民坊新嗰個商場搵個地方飲杯嘢, 等下啦反正都約咗,自己又唔趕時間 ,但心裏面有少少不忿 ,所以最後我都係whatsapp Flora同佢講,下次我哋再約過啦......

喺金橋行下睇下, 落到1樓 幾乎全部囡囡係開緊工,咁諗住不如試下落 佐敦福樂揾食( 之前target 咗兩三位囡囡), 行下行下又上返二樓 咁啱畀我見到May係二樓唯一一個 冇反牌嘅囡囡 ,咁我依稀記得喺舊論壇裏面金橋緣份May嘅評價都幾好 ,咁擇日不如撞日,就揾佢啦。

囡囡開門 ,年齡大概30中左右 ,相頭可以, 入房之前我問下價先,七百蚊 90分鐘價錢合理, 咁我就入閘啦 ,入到去囡囡見我件衫有少少濕,就問我 出面係咪好熱 , 行到成身汗呀, 跟住遞紙巾畀我抹汗 ,亦都即時開冷氣, 又問我使唔使坐低飲杯水唞順條氣先至去沖涼。

好快我自己沖完涼 囡囡已經鋪好一次性床單 我話畀阿may聽我成個背脊都好緊 ,跟住阿may就問我踩背好唔好,奈何小弟真係唔係好受到力 ,所以都係唔好踩啦 , 瞓低喺度阿may幫我開背即時feel到囡囡係有功架,按啲位又酸又麻又痛, 唔好睇阿may人仔細細粒 原來好鬼有力, 因為阿may知道我個背脊同膊頭好緊所以重點招呼, 我諗淨係背脊同埋膊頭; 佢都按咗起碼60分鐘, 由於我唔太喜歡推油, 推油我就skip左,提早進入part 2。

Part2 May即時改咗之前嘅重砲手嘅風格, 慢慢撚雀輕輕撫摸,一時玩下個龜頭 , 一時又照顧下個袋袋, 唔係心急要你出嘅, 好快千億大軍係阿May妙手之下激射出嚟 ,跟住阿may叫我瞓喺張床休息一陣 , 阿May洗完手之後 即刻返嚟再按我個頭 ,嘩真心舒服 ,我同佢講我feel到個膊頭仲有少少痛 跟,住佢又再幫我按多一陣 , 之後我見時間都差唔多 咁我都拿拿聲起身沖涼走人 行到出房門望一望時間,我先發現原來自己都超咗時成10分鐘。

喺返屋企嘅途中喺度諗, 有時人嘅嘢就係咁得意 ,你喺呢度錯失一啲嘢, 反而會造就咗你有另一種嘅得著 。如果唔係畀 flora 記錯時間, 可能我未必 會有今次咁愉快嘅揼骨之旅。

總括而言阿may 係一位高質嘅囡囡 ,part1 part2 都冇乜可以挑剔嘅地方。
所以佢嘅返食指數我會畀九分。

評分

參與人數 11威望 +157 金錢 +158 貢獻 +158 信賴 +158 收起 理由
uniqueasd + 11 + 12 + 12 + 11
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
條野太郎 + 11 + 11 + 11 + 12 精彩內容
Appdroid + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
jolisandy + 10 + 10 + 10 + 10
iron5 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
qqkingkong + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

我唔覺佢有你寫得咁好,可能人夾人缘吧。
回復

2萬

論壇元老

我到而家都未有緣份
回復

高級會員

師兄,Flora啲時間安排係麻麻地,所以而家都少去咗
回復

3萬

論壇元老

加分支持
回復

中級會員

緣份May都好多熟客(包括我)真係揼得又溫柔。
回復

3萬

論壇元老

BROADVIEW 發表於 2022-3-18 21:05
我唔覺佢有你寫得咁好,可能人夾人缘吧。

師兄覺得邊一part唔好?
回復

高級會員

緣份may試過一次,p1係ok,當日任由佢發揮,未感受到重炮,但都鬆到吓,p2好落力,完全感受到佢既熱情,可惜礙於本人乃胸奴一族,未能盡興,所以冇翻食。
緣份may應該滿足到好多對p1有要求既師兄,p2都唔差,但胸奴一族可skip。
回復

2萬

論壇元老

part 2有熱情已經值得一試囉
回復

金牌會員

夫瘋玩乳 發表於 2022-3-19 17:40
師兄覺得邊一part唔好?

佢part1係唔錯,但part2麻麻,唔够放,胸细波,我比多点錢冇所謂,但要令我滿意,可能我要求高,每人感覺不同,我同她冇緣吧!
回復