新四台

查看: 9217|回復: 27

福樂14樓Macy簡報

3萬

論壇元老

名稱: Macy
地區: 佐敦
地址: 福樂大廈14樓D6房
價錢: $ 800(按摩加全套)
服務時間:60
新四網址: 無
翻食指數: 7/10

之前見有師兄介紹福樂14樓Macy,好似算係後生新人,咁小弟就試吓約。

約好時間之後就去按鐘,一開門見Macy真人,確實算係後生,都幾靚無撈味,瘦身型,長腿,吹咗一陣水,Macy講嘢時都幾斯文,跟住自己先沖涼,比較奇怪嘅係沖涼房見唔到電熱水器喎,不過都無再考究啦,沖完涼就扒上骨床按摩,算係正常水準。

按摩完之後就轉大床造愛愛啦,先上套吹,吹奏時都係比較斯文,呢方面就唔係幾好啦,個個男士都唔想囡囡吹奏時斯文啦,跟住之後就換套,女上一陣,再轉男上就爆發啦。

跟著囡囡先沖涼,之後再到我沖,臨走前俾家用就離開了。整體上Macy服務態度幾好,無伏,瘦身型走肥,新鮮面孔唔錯,推介!

評分

參與人數 28威望 +448 金錢 +449 貢獻 +449 信賴 +449 收起 理由
MountainChicken + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
marryied + 5 + 5 + 5 + 5
6100 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
manc + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
marcusblack + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hkgunners + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
samconhk3 + 13 + 14 + 14 + 14
abcomg + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
EddieAu + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
日男 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
tablet15 + 15 + 15 + 15 + 15
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
Frikfrik + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Playmaker8 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
garyhole + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
haruka + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Mayie + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
gnuelsamoht + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

have contact ching ..??
回復

1萬

論壇元老

加分支持
回復

1萬

論壇元老

今時今日$800算唔錯喇
回復

高級會員

Great report, thanks C-hing, points added. Interesting to see that she changed condom between BJ and FJ.

Mind sharing her contact? Thanks a million.
回復

金牌會員

60分鐘玩哂part 1 2 3有啲趕喎
回復

3萬

論壇元老

Ricky_m 發表於 2023-4-27 10:08
60分鐘玩哂part 1 2 3有啲趕喎

其實只係Part1同Part3,唔會趕的
回復

高級會員

Macy小弟都有試過, 真心性價比高❤️