新四台

查看: 7885|回復: 53

A0仔福樂回憶(下)

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

嗨咁多位新四師兄,話咁快就嚟到福樂回憶下集。多謝師兄咁支持上集,希望下集你地都一樣鍾意,開始!

名稱:海倫
樓層:十五樓
價錢時間:六魚九十分鐘,經常過兩個鐘

P1: 一班尾,好夾小弟,識踩油背同拔罐,配合良好聊天氣氛更正
P2: 2Q專家,全清加高配合度,腳軟保證
相頭:四十頭隔離屋人妻樣,唔會有驚喜
身材:E cup,除左patpat都好豐滿
服務:作為鐵膽,服務非常周到,會記得小弟嘅喜好習慣
總評:想知道詳細嘅可以參考小弟嘅包膠

名稱:慧慧(十五樓,已上岸)

價錢時間:五魚九十分鐘

P1: 溫柔手法,踩背都好溫柔,仲有獨門坐背,由下坐到上,再由上坐到下,好特別
P2: 全清加一魚,手法普通,會怕醜
相頭:五十頭,有師兄話後生似胡定欣
身材:正常身材,五十頭嚟講都唔錯
服務:唔錯,溫柔斯文
總評:其中一個試過年紀最大技師,因為小弟有戀母情結都食過三次

名稱:Winnie(唔知仲有冇做)

價錢時間:五魚定六魚九十分鐘
P1: 普普通通,最慘係全程玩手機
P2: 有奶lin,都ok嘅
相頭:USB嚟講算靚,三十中
身材:豐滿,對波似中超
服務:雖然態度唔錯,但係P1全程玩手機都扣哂分
總評:如果稱佢為技師,不如叫佢手機大師

名稱:芯芯
樓層:三樓
價錢時間:七魚九十分鐘?

P1: 特別手法,揼完之後幾日好好訓
P2: 全清,可惜燈光暗,同埋手法唔夾
相頭:USB都算頭三靚
身材:大波身型fit,都幾犀利
服務:主打GFF,可惜唔好呢味,不過都貼心,feel到佢好關心客人
總評:做得紅人梗有原因

名稱:Amy
價錢時間:六魚六十分鐘

P1: 超慢單一手法,但又唔催眠,唔過癮
P2: 會叫你慢慢嚟,好抵讚,配合度高
相頭:都ok嘅,三十中至尾
身材:整體豐滿
服務:個人偏靜,唔破冰嘅話會冇偈傾,態度唔錯
總評:基本上P1就知道唔會翻食

小弟嘅福樂回憶就係咁先喇,多謝收睇,完!

評分

參與人數 27威望 +315 金錢 +314 貢獻 +326 信賴 +325 收起 理由
CarryLi123 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
USB.com + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
mosa + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
choiwl + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
hamcake + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Hong~~~ + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
高潮聖手 + 5 + 5 + 5 + 3
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
nbadotcom + 14 + 13 + 10 + 11 真實報告
5691 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
摸根freeman + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
fishman888 + 5 + 5 + 5 + 5
wawawa168 + 15 + 15 + 15 + 15 海倫及芯芯(3樓),兩個無得頂。.
keung1128 + 10 + 10 + 10 + 10
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hermann + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
qqkingkong + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
ilovepsppsp9394 + 11

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

高級會員

非常精彩師兄。

多謝師兄支持  發表於 2022-3-6 23:05
回復

中級會員

加咗分支持再詳細睇

多謝似曾相識兄支持  發表於 2022-3-6 23:05
回復

1萬

論壇元老

上下集一次睇晒ㄧ次過加分

多謝五十兄支持  發表於 2022-3-7 10:33
回復

高級會員

加分支持

多謝師兄支持  發表於 2022-3-7 10:34
回復

金牌會員

海倫肥唔肥?芯芯相頭點?疫情過左依兩個都想試
回復

1萬

論壇元老

add p oint    , helen ok ok

Thanks for the points bro  發表於 2022-3-7 10:35
回復

2萬

論壇元老

A0仔WFH,我就sleep at home,昨夜夢遊福樂,只見美女如雲,不知情歸何處
望A0仔指引,想知三甲排名:
返食指數;
骨技;
相頭。

如不好意思作答,可回: 不予置評,謝謝。
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-3-7 01:15
慧慧係咪3樓個個? 我見好似仲有廣告

Sorry冇寫清楚 係十五樓果位
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

2萬

論壇元老

Amy應該係6樓E巷個位
我食過, 亦都係我至今最後試過嘅福樂囡
唔知幾時再夠膽上福樂樂一樂?

你夠膽樂 囡囡都唔夠膽開工  發表於 2022-3-7 12:04
回復