新四台

查看: 9408|回復: 48

A0仔福樂回憶(上)

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

嗨咁多位新四師兄。小弟呢排就wfh緊,都好耐冇出去玩,眼見dawning兄成日出回憶帖,小弟都唔執輸,出返一篇福樂回憶帖,簡評下小弟試過咁多位福樂囡囡,就當係分享下咁啦。當中有啲已經上左岸或者不知所蹤,有咩消息可以麻煩告知。由於小弟試過十位囡囡,所以會分上下part,廢事變做千字文。

名稱:琪琪
樓層:三樓
價錢時間:當時做全套8魚90分鐘?

P1: 人生第一次揼骨就係獻俾佢,仲記得好Q痛,如果依家睇番,應該得二班骨

P2: 琪琪對波超大有排玩,可惜導航太假,好易軟返
P3: 身為處男嘅小弟太緊張,入都入唔到,超肉酸
相頭:正常化妝樣,四十路
身材:F cup 中腩 冇patpat
服務:唔錯,都幾傾得下
總評:由於果陣無知,所以覺得琪琪10/10,依家睇番就唔會翻食

名稱:甜甜(曾搬去CWB,之後不知所蹤)
價錢時間:淨係記得果陣俾好多貼士佢,通常玩兩粒鐘最少

P1: 二班左右
P2: 起初好好玩,之後越嚟越hea,掛住玩手機
P3: 想當年破處就係搵佢,搶韁型,之後都冇再入過窿
相頭:本身都唔錯,化哂妝係堅靚女
身材:非常豐滿,相信好多人心目中係肥婆,但小弟鍾意
服務:起初勁好玩,勁好傾,之後恃熟賣熟,可惜
總評:想當年嘅鐵膽,到依家都冇乜女靚過佢

名稱:Zoie (已上岸)
價錢時間:九魚九十分鐘

P1: 好細心,咩都慢慢嚟,手指都照顧到
P2: 略嫌互動性唔夠
相頭:暫時都係no.1靚女,素顏都好靚,而且果日佢仲話唔舒服
身材:正常身材
服務:好細心,溫柔,有笑容
總評:淨係試過一次,非常可惜,希望再有機會遇到素顏美女

名稱:Fiona(已上岸)

價錢時間:六魚九十分鐘

P1: 一班骨,推拿手法好夾,仲會用埋藥酒,佢對中醫都充滿認識,好多穴位經絡嘅知識都係佢到學返嚟
P2: 好好玩,由一開始三點式到自動全清,好難忘
相頭:一開始覺得唔靚,之後發覺係耐看型,好賢妻feel
身材:D cup,波型靚,身材比例好同埋整體勻稱,patpat細左啲
服務:非常細心,溫柔,體貼,做老婆一流
總評:海倫之前翻食最多次嘅囡囡,永遠嘅no. 1,如果唔係上左岸相信海倫會遇到勁敵

名稱:佳琳
樓層:十五樓
價錢時間:五魚九十分鐘

P1: 一班骨,踩背高手
P2: 全清加一魚,佢會擺pose,好好笑
相頭:正常化妝樣,四十頭
身材:好高大,所以全裸都好震撼,大腩大pat
服務:唔錯,不過對自己太有自信,成日吹噓自己
總評:雖然小弟鍾意豐滿型,但係真係未遇過咁大隻

下集再介紹埋其餘五位囡囡,多謝收睇,完!

評分

參與人數 21威望 +276 金錢 +261 貢獻 +276 信賴 +266 收起 理由
hkgunners + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
choiwl + 5 + 5 + 5 + 5 睇完師兄報告回憶返晒嚟
hamcake + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
5691 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
歐拉歐拉歐拉 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
keung1128 + 10 + 10 + 10 + 10
nbadotcom + 3 + 3 + 4 + 5 精彩內容
wawawa168 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容,支持兄弟。
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15
k1k + 10 + 10 + 10 + 10
quickptc + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
Yellowgreen323 + 9 + 9 + 8 + 12 精彩內容
hermann + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
ilovepsppsp9394 + 11 + 11 + 11 + 11
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
qqkingkong + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dawning + 15 + 15 真實報告
Newstart + 25 精彩內容

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

6萬

高級元老

論壇元老

加分支持師兄報告

多謝新開始兄支持  發表於 2022-3-6 01:06
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-3-6 00:12
師兄講到Fiona 好正,真係好想試,可惜已經無機會
想問佳琳身型,係咪好似金輪Elaine 咁大隻? ...

有師兄跟食過Fiona 但唔太滿意 佳琳大隻過Elaine
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

中級會員

佳林 佢個身型真係會嚇親
回復

高級會員

問zoie佢之前係幾多樓?

如果冇記錯應該係九樓或十樓  發表於 2022-3-6 09:34
回復

2萬

論壇元老

甜甜是不是彈古箏那位

冇錯  發表於 2022-3-6 09:35
回復

2萬

論壇元老

2021Fiona 曾經客串復出

咩話 小弟完全冇消息  發表於 2022-3-6 09:36
回復

高級會員

師兄,佳琳係咪啲高大肥婆?我都鍾意啲高大豐滿,但連你都話太大隻,咁就有啲卻步。

你可以㩒鐘睇下嘅  發表於 2022-3-6 09:35
回復

金牌會員

是,唏噓,始終遲早會消失,上岸
回復

1萬

論壇元老

dawning 發表於 2022-3-6 08:33
2021Fiona 曾經客串復出

如果係2022再客串復岀就好喇!
回復