新四台

查看: 7935|回復: 39

SSP Cherry

高級會員

囡囡: Cherry
地址:福華街122, 3樓D
時間:60分鐘
價錢:800+Tips
(電話預約)

(問過Cherry澄清一下, 要電話預約, 係因為佢同其他房姊妹傾好左, 就算上廣告都要關大門, 預約左的佢先會開門, 係避免各Ching行來行去洗樓, 我本人覺得呢個Point無問題)

中左招咁耐都居家隔離唔敢出街,  依家過左半個月好返晒啦, 第一時間打比Cherry約佢,  依家佢檢測陰性先敢開工, 佢
暫時141無上牌, 只做電話預約喎

Part1:上到去吹左幾句水, 就開始一齊沖涼啦, 咁耐無見大家都手多多, 洗乾淨之後佢竟然一口含住係咁吹, 爽到我呢, 我係咁搓佢對波, 佢就係咁搏命吮, 佢話無見咁耐益下我喎, 吹左一陣, 就大家抹身去到床邊

我坐係床等佢抹完身就急不及待吮佢對波, 然後一隻手係咁捽佢下面, 捽到佢大叫好舒服, 然後就推低我床上, 係咁含, 含左陣我都差D走火, 叫佢帶套上馬, 騎左一陣佢話叫我上佢下, 佢會舒服D

我一插入去佢就夾到實一實, 係咁叫我大力D插佢, 插左唔夠2分鐘, 被佢夾死左囉, 然後我成身軟晒伏係佢身上, 佢叫我唔好郁住, 就咁插住等佢回味下, 咁樣攬左成分鐘先起身沖涼, 然後Part2

Part2:佢問我全身邊度攰, 我話最近都無開工, 在家休養都唔係太攰, 只係膊頭同腰骨有少少痛, 佢照樣同我開背先, 然後慢慢按個二頭肌, 按到咁上下先走去床頭幫我按兩個膊頭,  佢知我唔太受力, 都主動幫我落油推

佢話D油可以幫我鬆D筋骨, 推左唔知幾耐, 即刻舒服左好多, 然後佢就幫我按個背啦, 佢係慢慢按鬆晒成個背, 先再按個腰骨, 佢話成條筋係咁樣落, 要按鬆晒成個背, 條腰先會舒服

再來就是按手同腳了, 不過因為得60分鐘, 手腳都只是按很短時間, 但已經令我好舒服了

佢話由新年開始到依家先慢慢開返工, 有客搵佢先返, 畢竟佢都仲有少少驚, 唔敢上廣告正式開工, 我話大家都明白依家咩環境, 一路換衫一路同佢傾, 最後比家用同比左少少 Tips佢, 希望正常返晒後, 佢生意會好返啦
最後送張圖比各位Ching

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 23威望 +316 金錢 +315 貢獻 +316 信賴 +316 收起 理由
CarryLi123 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
toolsmccoy + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
bbiill + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Fuxkfuxkfuxk + 5 + 4 + 5 + 5
MillerRain + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
Libogen + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Ahtim + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告 精彩內容
Onlyyou + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
pad + 15 + 15 + 15 + 15
!QQ! + 15 + 15 + 15 + 15
dejavu + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
ilovepsppsp9394 + 11 + 11 + 11 + 11
who731731 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
lanesra + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
寬油仔 + 15 + 15 + 15 + 15
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
mmfun + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
IT9 + 15 真實報告

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

電話預約就唔怕染疫?
回復

2萬

論壇元老

明嘅,遲些先去揾cherry
回復

1萬

論壇元老

希望大家喺疫情下都挺得住!加油!
回復

高級會員

CTK 發表於 2022-3-5 19:01
電話預約就唔怕染疫?

佢話佢打晒3針了, 我同樣都打晒3針, 中左都係4日已經精神返晒, 不過都係保險D, 依家過左14日後先搵佢
回復

新手上路

恭喜師兄康復, 身體最緊要
回復

高級會員

恭喜師兄康復,又可以出嚟玩,已加分支持,可以提供cherry電話嗎?遲啲疫情回落先去探吓佢。
回復

2萬

論壇元老

睇張相嘅嘴同波下自然會硬
回復

1萬

論壇元老

呢件戰衣有見過
回復

高級會員

師兄多謝分享多謝分享多謝分享
回復